Bízhatok még benne? 11 éve vagyunk együtt a párommal, van egy 5 éves kisfiúnk. Múlt év novemberében különköltöztünk, mert nagyon boldogtalan voltam. Miután folymatosan kérlelt, úgy döntöttem 3 hónap különélés után próbáljuk meg újra együtt.
Tudod, az az érdekes, hogy én sem tudom, hogy mivel érdemeltem ki ezt. Tényleg nem akarom magamat fényezni, de mindig hűséges voltam, soha senki még a kezemet sem fogta meg az elmúlt 11 év alatt, még csak alkalmat sem adtam rá, hogy bárkihez is közel kerüljek. Dolgozom, nem kell, hogy úgymond eltartson. Megbízható, családcentrikus vagyok. Amióta együtt vagyunk egy éjszakát sem töltöttem nélküle házon kívül. Egyébként van két fia az előző házasságából, akik már szinte nagykorúak, kicsi koruk óta mondhatom, hogy félig-meddig én neveltem őket. 21 évesen!!! elfogadtam őt a gyerekeivel együtt, akikért tényleg mindent megtettem, soha egy rossz szóval nem illettem őket, pedig viselkedhettem volna úgy is - ahogyan nagyon sokan -, hogy nem szerettek volna nálunk lenni. A háztartást rendben tartom, a gyerekünket szépen nevelem. Még a szexuális életünkben is én "lennék" az aktívabb. És mégis......
Sosincs rendes karácsonyunk, szilveszterünk, mert két műszakban dolgozik, így mindig be van osztva. Én is kereshettem volna már régen mást, de kitartottam mellette. Most az a kérdés, hogy ezért?
Nagyon örülök, hogy - személyedben - van egy olyan ember, aki megért engem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!