Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiú-lány tesók. Milyen kapcsol...

Fiú-lány tesók. Milyen kapcsolatban vagytok egymással?

Figyelt kérdés

Én lány vagyok és 3 lány tesóm van, szeretem őket, de annyira rossz hogy nincs fiú tesóm, sokszor nagyon szomorú vagyok emiatt.

Főleg lányokat kérdezem, hogy milyen egy fiútestvérrel?

2010. okt. 5. 13:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A testvérem és én mindketten felnőttek vagyunk.

Anyánk egyedül nevelt minket, az öcsém még nagyon kicsi volt, amikor apám meghalt. Anyám mindig istenítette az öcsémet, saját nevelése, jó anyagból gyúrva, gyakorlatilag kifogástalan. Én problémás gyerek voltam, makacs, szemtelen, lusta, önállóságra törekvő, kevés szeretettel azok iránt, akik velem komiszak, és semmi megbocsátással. Az öcsém meg szorgalmas, segítőkész, szerető szívű és nagyon nagy megfelelési vággyal bír. Ő beteljesítette anyám álmát, én pedig szembeszegültem azzal.

De egy biztos: sohasem irigyeltem az öcsémet, akinek nem ingyen pottyant ölébe anyám szeretete, hanem megdolgozott azért, ami nekem semmit sem jelentett.

Amikor elköltöztem otthonról koleszba, az nagy hasadás volt. Ő maradt és alázatosan szolgált, de a mi kapcsolatunk is megsínylette. Természetesen anyám pártján állt, ahogy ez várható is volt, és sok évnek kellett eltelnie, hogy felnőve, családosan egyátalán megvizsgálja az én szempontjaimat is. Most már tudom, hogy megtette, mert hogy saját családja lett, engem kért keresztszülőnek. Lehet, csak hagyományból, de talán mégsem.

Jó ember lett felnőttnek is. Azt hiszem, kedvelném akkor is, ha nem lenne az öcsém.

2010. okt. 5. 23:45
 12/14 anonim válasza:
Nekem van ket fiu tesom az egyik mar elkoltozott a masik most 17 eves en 14 egyfolytaba oljuk egymast verekszunk van hogy egymashoz vagunk targyakat is es rendesen ossze verjuk egymast mivel mind a ketten kudo sportulunk .. Ki nem allhatjuk egymast..de azert el os tudunk lenni ha nagyon muszaj de neha legszivesebben megfolytanam..de amiota megszulettem azota ez van ugye akkor o harom eves volt folyton bantott a belenkaval csapkodott a csap ttejet le szete es fjeb dobot azzal anya meg a konyhaba vilt en a kisagyba fekudtem a tesom meg ugye ott volt es cska azf hallota hogy uvoltok szoval most en adom vissza neki ezt:)) es ezert oljuk igazabol egymast meg azert is mert en lany vagyok es idegesitem bar neha mar direkt:D
2013. ápr. 1. 23:03
 13/14 anonim válasza:
Nekem egy öcsém és egy bátyám van. Az öcsém 11 éves ,a bátyám 16,én meg 13. Mindkettővel elvagyok! Az öcsémmel jól lehet hülyéskedni,baromkodni (ilyen dilis hülyeségeket csinálni) a bátyámmal pedig szoktunk biciklizni,fius-lányos dolgokról beszélni,segítünk egymásnak,és a bátyám,szinte minden este ,meg napközben kér tőlem puszit! Igaz,hogy kisseb koromban mindig egy lány tesóra vágytam,mert van olyan néha,hogy össze fog a két fiú,és jól kiidegel engem!!! De akkor is szeretjük egymást!!! Viszont az unokatesóimnál meg két lányés egy fiú van. A legidősebb a fiú,és utána a két lány. A középső lányt mindkettő nagyon szereti,de a kissebbik lány és a fiú egyfolytában ölik egymást! Néha mondjuk békések,és elvannak,de legtöbbször veszekednek! Viszont én nagyon jól elvagyok,a két csajszival és a három fiúval is. De az unoka tesóink kisebbek,mint mi,mert náluk a legidősebb egyidős az unoka tesóimnál a legnagyobbal,ők 10,9 és 8 évesek. És az unoka tesónknál a legkissebb (lány) és a bátyám nagyon jól elvannak! Egyfolytában hülyéskednek,meg pusziszkodnak,pedig a bátyám 16 éves,az unokahúgom pedig 8.
2014. jún. 12. 22:05
 14/14 anonim válasza:
Bocsi félre írtam 13. ! Nálunk a legfiatalabb (az öcsém) egy idős az unokaöcsémmel,aki náluk a legnagyobb! :)
2014. jún. 12. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!