Érthető a férjem kiakadása?
Férjed idióta.
Egyvalakinek a kajáját szabhatja meg étteremben: A SAJÁTJÁT!
Mégis milyen jogon akarja megszabni bármelyik rokonának, családtagjának, hogy mit válasszanak? Találtak maguknak az étlapról NEKIK megfelelőt, azt rendelték és szépen megették.
Megjegyzem: én nem is figyelek arra, más mit rendel, én ui. a SAJÁT rendelésemmel, a SAJÁT ennivalómmal foglalkozom.
Máskor, más dologban is tapasztaltad, hogy a férjed bele akar szólni mások ügyeibe, el akarja dönteni, mások mit hogyan csináljanak, hogyan éljenek? Mert szerintem itt a férjednek egy alapvető jellemvonása került napvilágra: hogy azt képzeli, mindenkit irányíthat, mindenkinek azt kell csinálnia, úgy kell élnie, ahogyan ő megszabja.
Én pl. elküldeném a jó édes anyjába, ha nekem akarna belepofázni az éttermi rendelésembe.
Nálunk volt egyszer hasonló szitu.
2 éve férjem gyerekkori baratjáékkal mentünk egy 2napos nyaralásra.
Első nap a vacsit egy étteremben fogyasztottuk, ők fizettek.
Férjem marhapörköltet kért nokedlivel, en pedig csirke cordon bleut hasábbal. Nálunk ezek olyan kaják, hogy itthon nincs, ha étterembe megyünk kb 90%ban ezt választjuk.
A barát pedig úgy kiakadt, nekem volt kellemetlen.
Mert egyszer nyaralunk, mi meg menzás kaját kérünk... ahelyett, hogy egy jó libamájat vagy steak-et rendelnénk. Mit kell mutatni az embereknek, hogy olcsó kajára futtya csak.
Na én ezen úgy kiakadtam, hogy a vacsorát hárman fogyasztották el, nélkülem
Nem baromi mindegy neki, ki mit eszik?
Mi a tököm köze van hozzá hogy ki mit eszik?!
Legyen már mindenkinrk a saját dolga
A férjed nem tipikusan az a beszűkült pali, aki mindenkinél jobban tudja, kinek milyennek kell lennie?
Némi irányításmániára vall az, hogy még azt is szabályozni akarja, hogy ki mit egyen. Mintha a fejében minden fekete-fehér lenne. Új dolgokat kipróbálni jó, tehát a régi jól bevált dolgok rosszak. Tehát aki azokhoz ragaszkodik, az nem elfogadható.
Szoktak ilyenjei lenni más dolgok kapcsán is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!