Marci_m kérdése:
Azt szeretném tisztelettel megkérdezni,hogy ha hajléktalan leszek és budapesten élek hogy oldjam meg a wc dolgot és a fagyhalált,valaki valami tényleges okosat írni?köszönöm (Nem fogyasztok alkoholt)
Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 20:48
11/22 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat gondolkozom,mivel eddig volt egy életem de mivel elvesztettem a munkám és albérletem megszünik (márciusban) igy utcára fogok kerülni onnan nehéz ujra munkába állni de igyekszem azert is kérdeztem ezt,hogy nézve a helyzetem nagy valószinüség van a megfagyás éhezésre de nem szeretnék pl wczni igy mint az emlitettek ez félelem is már 1000szer belegondoltam de nincs megoldás,ja és hogy netezek hát ha utcán leszek nem lesz telom iratim viszem kb 1takarót és ennyi pár ruha de semmi több 2szatyornál szomorú lesz de ezert is irtam volt már aki felállt ilyenböl..:(
2023. febr. 7. 22:05
13/22 anonim válasza:
#12: Valamiért nekem is pont ő jutott eszembe... Csak hát legutóbb még valami déli országba készült, a tengerparton csövezni. Emlékeim szerint november elején ment a repülője.
14/22 A kérdező kommentje:
Valaki irta a gyár dolgot kb 50helyre irtam hivtam öket nem vettek fel (éretségim van)de 18éves korom ota melozok 36 vagyok csak sajna munkával ide sodrodtam mivel egyedül élek azóta mielött valaki irja hogy mekkora 0 vagyok sajnos az vagyok de nem gondoltam volna hogy pl tartalék sporolt pénzel se lesz hol laknom nyilván nem elég a pénzem lakhatásra.
2023. febr. 7. 22:15
15/22 anonim válasza:
Mai világban gyárba ne vennének fel mikor örülnek ha a 10 szabad helyre van kb 1 jelentkező?
16/22 anonim válasza:
Én is nehezen tudom elképzelni, hogy ha van lehetőséged (olyan városban laksz), hogy gyárba menj, ne vennének fel.
Ebből nem felállni kell, hanem meg kell előzni! Hajléktalanként nem fognak felvenni munkára! Most, hogy márciusig van lakhatásod, sürgősen keresned kell, mert később azért nem fognak felvenni.
Debrecenben pl. rengeteg betanított munka van. Nagyon alacsony az elvárás, tényleg bárki meg tudja tanulni, csak az alapvető munkahelyi elvárásokat kell betartani, rendesen bejárni amikor műszakod van, nem késni, ott elvégezni amit rád bíznak, kijönni a többiekkel, ilyesmi. Ahol több ismerősöm is dolgozik, ott is állandó felvétel van, pedig nem rossz hely. Gyár, az igaz, tudjuk, ez mivel jár. De nem rossz hely.
17/22 anonim válasza:
Dolgozni mehetsz Aldi, Lidl, stb boltokba is, abból már tudsz szobát bérelni.
18/22 anonim válasza:
Még most bemész és a munkanélkülin kérsz melót. Általában - ha csak közmunkát is - de adnak.
19/22 anonim válasza:
Próbálj meg beállni katonának! Ott adnak fizetést, szállást. Először tartalékosnak, majd szerződésesnek. Ez hosszabb távon megoldást nyújthat.
20/22 anonim válasza:
Keress másik melót ezerrel. Ez ilyen, menni kell utána, mert nem fognak hívni! A gyár dolog meg: lehet tényleg nem veszik fel, hozzánk se vesznek fel, hiába vagyunk kevesen, és hiába jelentkeznek. Spórolnak az emberen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!