Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki párkapcsolatban él de már...

Aki párkapcsolatban él de már nem müködik az miért nem lép ki belőle?

Figyelt kérdés
A "visszatartó"okra-okokra vagyok kiváncsi.
2010. okt. 4. 08:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:41

Egyet értünk,de az még rosszabb ha csak az egyik fél "trükközik".Ugy érzem csak én erőltetem,lehet ő is akarja még de nem ezt mutatja,már csak akkor van a ngy kapálózás amikor kimondom hogy elég.Akkor "sem jön utánam" csak akkor legalább látom rajta hogy bántja,de lehet csak azért van velem még mert nem akar már ilyen idős fejjel a szüleihez visszamenni vagy már neki is van egy multja és nem akarja ujra előről kezdeni megint valakivel:S

ne tudom mert semmit nem mond soha:(

2010. okt. 4. 08:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kevés energiát/ötletet fordítunk a helyreállításra. Azt hisszük,majd mással jobban, magától megy.
2010. okt. 4. 09:07
 13/20 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam még hogy egy kicsit megleckéztetem:S

Ugy teszek mintha lenne valakim és talán eszbe kap,csak attól tartok hogy rosszul sülne el:/

2010. okt. 4. 09:12
 14/20 anonim válasza:

Figyelj csak! Nagyon hasonlít a helyzeted ahhoz, ami nekem volt. Nézz magadba nagyon mélyen, és tedd fel a kérdést magadnak: Egyedül én kapálózok ezért a kapcsolatért? Szükségem van nekem erre?

Úgy gondolom, meglepő válaszokat fogsz kapni, miután tényleg alaposan átgondoltad...

Ha valaki ennyire érdektelen egy kapcsolatban, SOHA nem is lesz másmilyen! Akármit teszel, az csak látszólag lesz hatásos, és csak rövid ideig. :(

2010. okt. 4. 09:13
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

Ugyanabba a csapdába estél, mint én, illetve én is abba estem bele, hogy visszatartott az, hogy mégis csak ő az apjuk, a gyerekeknek szükségük van rá.

Na meg az anyagiak.

Két gyerek mellet nem tudtam elmenni dolgozni, szabályosan "kitartott" voltam, legalábbis minden nap ezt vágta hozzám, annak ellenére, hogy a volt munkahelyemről sokszor több pénzt kaptam, mint az ő fizetése.

Közben elteltek az évek, a kapcsolat egyre rosszabb lett.

Bárcsak akkor léptem volna, amikor még fiatal voltam. Most itt állok két, majdnem felnőtt gyerekkel, öregen, megtörten, megfáradtan, és tényleg nem kellek senkinek.

Nem baj, berendezkedtem arra, hogy egyedül élem az életem ezután. Bármily meglepő, sokkal boldogabb vagyok így, mint egy zsarnok irányítása alatt.

Igaz, nincs kihez szólnom, de valamit-valamiért.

2010. okt. 4. 09:19
 16/20 A kérdező kommentje:
Tudom hogy egy életem van és még fiatal vagyok,attól félek majd 50évesen döbbenek rá hogy élhettem volna másképp is:(Szóval az eszem tudja mit kellene tenni de a szivem mást mond.Teljesen bele vagyok már betegedve ,idegileg kész vagyok már most,mi lesz ha külön megyünk?!Hatalmas kudarcnak élem meg hogy tönkrement a házasságom és a gyermekeim csonka családban nőhetnek fel.Példás és irigylésre méltó képet alakitottam ki magunkról hogy ne csámcsogjanak rólunk és most nincs is kihez fordulnom azért próbálok itt beszélgetni.ha fáj valami akkor is mosolygok a külvilágnak:/
2010. okt. 4. 09:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez tényleg szomorú,hogy a külvilágnak élsz.Kit érdekel,hogy mit mond a szomszéd és az ismerősök.Mindenki hozhat rossz döntést,de nem az a megoldás,hogy a szar pofozgatjuk,jó lesz még valamire alapon,hanem,hogy döntsünk,milyen életet akarunk még élni,arra a jó pár évre,ami még hátra van.Max.35-nek gondollak.Más ilyenkor kezdi el a családalapítást.Egyáltalán nem késtél el semmiről,de ha most nem lépsz,akkor 70 évesen úgy fogsz visszatekinteni az életedre,hogy elszúrtad,de a világ irigyel,hisz azt hiszi jó neked.Ilyen életet akarsz?Az anyagi függetlenség rajtad múlik,csakis rajtad!Gondold át,hogy hol tudsz majd dolgozni,mit fogsz kapni válás után pl. fél ház stb.A gyerekek nem veszítik el örökre az apjukat,az ő életük így is kerek lehet,de a tiédről most kell döntened.Gondolom az évek alatt próbáltad helyre hozni a dolgokat.A férjednek kényelmes,mert vagy és egyfajta biztonságban érzi magát,hogy akár fát is vághat a hátadon te nem hagyod el.Meg fog lepődni,de ideje szembenéznie vele,hogy nem ezt nevezik házasságnak és családnak,ez egy kiskirályság saját személyzettel.Jól gondold át és ne a külvilág döntse el,hogy hogy élj ezentúl,hanem te!
2010. okt. 4. 12:17
 18/20 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

35???sokkal kevesebb...

2010. okt. 4. 14:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Elárulod mennyi? Ha sokkal kevesebb,akkor főleg igaz,amit írtam!
2010. okt. 4. 15:21
 20/20 A kérdező kommentje:
27
2010. okt. 5. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!