Aki párkapcsolatban él de már nem müködik az miért nem lép ki belőle?
Ezek szerint a remény,gyerek...
Nekem is apás a fiam nagyon é ő is azt hiszi csak mondogatom,nekem az is elég lenne ha kicsit külön mennénk és a hiányom rádöbbentené hogy megbecsüljön.
Ha kérem hogy költözzön nem megy mert eddig is mindig lenyugodtam és azt gondolja hogy most is ugy lesz.
én annó jó pár éve azért nem léptem ki, mert azt hittem, hogy csak átmeneti állapotról van szó, majd megoldjuk. először a párom nem akarta helyrehozni a dolgokat, teltek a hónapok teljesen elegem lett, aztán, imkor mondtam ,hogy kilépek, ő mindent megtett, hogy ne úgy legyen. de addigra már teljesen elidegenedtem tőle. hónapokig zaklatott még, telefont kellett cserélnem, és letűnni a térképről, másik városba is költöztem. szerencsére vége lett.
aztán új életet kezdtem.
szerintem aki tudja, hogy már nincs jövője egy kapcsolatnak, de mégsem lép ki beléle, az fél. vagy a magánytól, vagy attól, hogy felvállalja döntését, de ezer más ok is lehet. p. nincs hova mennie, ott a gyerek, sok kifogást lehet találni, és sokan keresnek is. én ennek nem vagyok híve. ami nem megy, ne erőltessük, és minél előbb lépjünk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!