Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családon belül ajándékozás?

Családon belül ajándékozás?

Figyelt kérdés

Hogyan ajándékoznál ha apukád részéről a családodban csak 2 embertől szoktál ajándékot kapni ünnepekkor? Te is csak annak a két embernek adnál, vagy adnál attól függetlenül mindenkinek?

Aki ad, ők kimagaslóan magas értékben adnak (15-20.000 ft) a többiek meg egy tábla csoki sem.

Ezzel nincs baj, csak kicsit kellemetlen hogy akkor most kinek hogy?

Amióta dolgozom csak azóta érdekel ez a téma jobban, pl a múlt évben én mindenkinek vittem ajándékot kb minden ünnepre.

Mivel közös családi ünneplések vannak ezért kellemetlen ha pl egy karácsonykor csak annak a 2 embernek viszek majd valamit. Mit gondoltok?

2023. jan. 20. 23:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont mi nem külön-külön veszünk ajándékot nekik, hanem amit én intézek (nyilván picit nagyobb) ajándékot, azt kettőnktől kapják.

Ezt nézheted úgy is, ha akarod, hogy párom nem ad senkinek még egy csokit sem."

Normális ajándékozó ilyenkor meg szokta mondani, hogy "ezt tőlem és Pétertől kapjátok".

2023. jan. 21. 14:01
 12/12 anonim ***** válasza:
49%

Csak annak adok ajándékot, aki nekem is ad.

Aki nem, az a legszebb mosolyomat kapja, ennyi.

2023. jan. 21. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!