Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok a rossz, ha nem...

WidowmakerButt kérdése:

Én vagyok a rossz, ha nem engedem az unokaöcsémnek, hogy elvigye a cuccaimat?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, de iszonyatosan irritál ha valaki az én cuccaimmal csinál valamit. A 3 éves unokaöcsém előszeretettel jön be a szobámba és visz el valamit, amit persze a családom megenged neki. Tegnap sikerült összevesznem anyámmal, mert már elegem lett, hogy minden törötten jön vissza. Ezután elgondolkodtam, hogy vajon most én vagyok irigy, vagy tényleg igazam van. Vélemény?
2023. jan. 20. 15:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy irigy. Én is azt javasolnám, mint a többiek: Ha a szobádat nem tudod bezárni, a kényesebb dolgokat pakold el egy zárható, vagy általa nem elérhető szekrénybe/dobozba. Aztán imádkozz, míg ott vannak.
2023. jan. 20. 18:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Irigynek semikép nem mondanálak. Családodnak/rokonaidnak megkell értenie más cuccához engedély nékül nem nyúlunk. Én se örülnék ha kutatnának cuccaim között.
2023. jan. 20. 18:36
 13/17 A kérdező kommentje:

Én alapjáraton nem vagyok oda a gyerekekért, tehát nem gügyögök nekik mint a többiek, nem nyalom a seggét minden egyes pillanatban. Számomra ő is csak egy sima családtag. Nem utálom a gyerekeket, de nem is imádom őket. Emiatt állandóan kapom a szüleimtől, hogy olyan nincs hogy valaki nem szereti a gyerekeket, csak irigykedek rá stb. stb.

A megbeszélés velük pont ezekből az okokból nem lehetséges, mert csak hülyének néznek. Konkrétan ha szeretném velük tisztázni, hogy én nem vagyok a babázgatós fajta, és nem örülök, hogy mindenen osztoznom kell a gyerekkel, akkor rögtön levegőnek néznek, mintha ott se lennék.

Értem én, hogy ők tartanak el, nem is arról van szó, hogy hálátlan lennék, de azért örülnék, ha nem kellene mindenen osztoznom. A múlt héten a ballagásomról készült videó CD-jét vitték el, amit aztán széttörve kaptam vissza, tehát a videó örökre elveszett. Azelőtt a festékkészletemet adták oda nekik, amit a saját pénzemből vettem, és nem is volt túl olcsó, mert körülbelül 20 000 forintért vettem. Az összes festék kinyomkodva, az ecsetek összeragadva kerültek vissza hozzám.

2023. jan. 20. 19:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az összetört dolgaidat rakd ki szüleid elé, ebből kérném az újat. Valamint kérdezd meg, hogy van az, hogy neked ilyesmit sosem engedtek meg, tőled viszont elvárják, hogy eltűrd. Mit akarnak ezzel elérni, hogy felnőve találkozni se akarj velük? Mert általában ez lesz a vége. Várják azt haza, akinek a s.ggét nyalták. És az nem a kisgyerek, hanem a szülei. Ugyanis velük nem akarnak konfrontálódni. Te nyelj, hogy előttük mutathassák a jófejet. Majd ha anyád parfümjét vagy kristálykészletét kérné a gyerek, egyből tudna nemet mondani. Esetleg adj a gyerek kezébe ezek közül valamit. Aztán figyelj! :) Pedig ha a tiedet törheti, az övükét is.
2023. jan. 20. 21:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek szüleinek kéne ezt felhozni, de úgy hogy te szüleid is ott vannak egy légtérben, na akkor elég kínos lesz nekik....
2023. jan. 20. 22:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy irigy, anyád a h.lye
2023. febr. 16. 06:37
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Zárd a szobádat. Nem vicc.
2023. márc. 5. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!