Igen,mikor még nagyon kicsi voltam..nem bírtam járni csak mászni és kimásztam a teraszra,onnan meg fel a korlátra(8. emeleten laktunk) és amikor anya meglátott teljesen leblokkolt szerencsére az unokabátyám gyorsan kapcsolt és leszedett onnan,egy rossz mozdulat és leestem volna a 8. emeletről.
2010. okt. 3. 15:10
4/17 anonim válasza:
igen, amikor még kicsi voltam (pár hónapos) a 2 éves tesóm játszani akart velem. el akart vinni sétálni de a nyakamnál fogva hurcolt és ha anya nem jön gyorsan akkor megfojtott volna a saját testvérem:S
2010. okt. 3. 15:19
5/17 anonim válasza:
igen,12 évesen egyszer régen egy strandon örvénylő vizből huzott ki egy osztrák férfi,Nemrég meg kocsi elől húzott el párom,mert migrénem volt és az erős gyogyszertől elbacultam.
2010. okt. 3. 15:22
6/17 anonim válasza:
egyszer majdnem belefulladtam a Dunába, az én hülyeségem volt, hogy lementünk a barátnőmmel, mélyebbre merészkedtünk, és elsodort egy áramlat vagy mi.
az úszástudásomnak köszönhettem, hogy életben maradtam, de olyan komolyan halálközeli élmény volt, hogy emiatt lett egy súlyos betegségem.
nos, a parton állt még pár felnőtt, de kb végignézték...
akkor voltam 10 éves.
2010. okt. 3. 15:32
7/17 anonim válasza:
IGEN. Kb. 20 évvel ezelőtt a Tiszánál voltam a barátaimmal. Fiatal titánként bátorra ittuk magunkat mindannyian, és kitaláltuk, hogy most úszni fogunk. Ebben csak az volt a gond, hogy akkor sem és azóta sem tudok úszni. Ez azonban egyáltalán nem zavart és belegázoltam a vízbe. Amikor már nyakig ért a víz észbe kaptam és megpróbáltam kijönni. Ekkor egy motorcsónak húzott el a közelben, és annyira besodort, hogy összecsaptak fölöttem a hullámok. Egy darabig reménytelenül küzdöttem, de csak egyre beljebb sodort. Nem tudom mióta lehettem a víz alatt, de a levegőm már elfogyott és sehogy sem jutottam a víz fölé, erőm teljesen elhagyott. Egyszer csak éreztem, hogy valaki átfogja a fejemet és felnyom a víz fölé, majd kivonszol a partra. Letett a földre, majd rövid kiabálás után - " Mi a f...nak megy a vízbe aki nem tud úszni " - otthagyott. Barátaim szerint a srác csak a parton sétált amikor meglátott és beugrott utánam. Azóta sem tudom, hogy ki volt, de örökké hálás vagyok neki.
2010. okt. 3. 15:33
8/17 anonim válasza:
igen. 11évesen barátnőm félrelökött mert háttal álltam és nem vettem észre h mögöttem jön 1 kocsi. 1-2 hónapja pedig a kuytusom olyan erővel húzott át az úton szerencsére h éppen hogy csak nem ütött el az osztálytársam motorral...egy másik alkalommal anyu elküldött a boltba(már sötét volt és biztonság kedvéért vittem a kutyusomat is) szerencsém volt h vittem magammal mert vagy 5-6 részeg ember jött felém..és hál' istennek megijedtek a kutyustól..
13/L
2010. okt. 3. 15:46
9/17 anonim válasza:
Igen.Kb. 12 éves voltam, amikor a strandon át akartam úszni a mélyvízű medencét hosszábban, de a 3/4-ed táv után begörcsöltem, és fuldokolni kezdtem, de a strandmester azt hitte hülyéskedem, és az unokatesóm ugrott be a vízbe utánam és húzott ki a partra. 28L
2010. okt. 3. 16:18
10/17 anonim válasza:
Igen, egyszer visszahúztak egy kamion elől. 30 centi volt köztem és a kamion eleje előtt. Nem tudom ki volt az, de nagyon szépen köszönöm neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!