Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonyra semmi olyat nem...

Karácsonyra semmi olyat nem kaptam amit kértem, pedig irtam listát ahogy kérték. A páromnak mutattam két dolgot hát persze a 3. at kaptam meg. Tudom hogy ez gyerekes dolog, d nem ehhez szoktam hozzá. Hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 08:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
95%
Az előzőekkel mélységesen egyetértek - de azért van egy tanácsom is: ha drága volt, amit a listán kértél, akkor legközelebb beszéld meg azt, hogy ketten együtt is vehetnek valamit. Így ugyan kevesebbet kapsz - de legalább azt, amit szeretnél.
2008. dec. 27. 14:59
 22/30 A kérdező kommentje:
A 14.40-kor válaszolónak köszönöm!Lehet hogy nem fogalmaztam jol!De annak aki azt irta hisztis,meg hisztis pi...a,üzenem kinek kell felnőnie?
2008. dec. 27. 15:43
 23/30 anonim ***** válasza:
72%

Hát persze hogy le lettek pontozva a válaszok ez a kis hisztis lepontozta mert nem értünk vele egyet.

Örülj hogy van családod meg párod akikkel eggyütt lehetsz

ez nem mindenkinek adatik meg

szánalmas vagy

de ha most ilyeneken kibuksz mi lessz veled majd az életbe hogy állod meg majd a helyed

vagy úgy gondolod hogyí majd anyuci meg apuci segit???

2008. dec. 27. 15:47
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a legfontosabbra nem válaszoltál:

Mit kértél? Mik voltak a listán? Olyat kértél, ami megfizethető, vagy olyat, ami lehet, hogy most kicsit sok, és spórolni kellett? (nekünk is kellett, mert öcsém szalagavatója, ruhabérléssel, varratással, belépőkkel... stb. együtt kb. 40ezer Ft-ot emésztett fel idén, és ez így hirtelen nagy kiadás volt, nem vagyunk gazdagok) Semennyire nem közelítette meg az elképzelésedet a kapott ajándék? Pont ellenkezőt vettek? (ilyenre pl. Fradi drukkernek UTE relikvia)

Kérdező, itt lepontozhatsz bárkit, meg egyebek, de nem tudunk részleteket, és így nem is lehet számodra hasznosat írni, mert nem tudjuk, hogy megengedhették-e maguknak a listán szereplő ajándékokat vagy nem, találtak-e olyat a boltban vagy nem (egy példa erre is, anyuval vásároltunk, nagyon megtetszett neki egy valóban gyönyörű bordó blúz, felpróbálta, jól is állt neki, egy probléma, kicsit szűk, abból a fazonból 1 számmal nagyobb kellett volna, de nem volt, más fazonból volt ugyanilyen szín, felpróbálta, és az nem állt jól neki, mi van, ha nem találták a listán szereplő dolgokat, mert teszem azt elfogyott?), szándékosan csesztek ki veled, vagy csak nem úgy jött össze.

Kérdező, ezekre a kérdésekre válaszolhatnál, mert akkor esetleg tudnánk, mi a helyzet.

Itt még karácsony előtt egy (feltételezem) gyerek feltett egy kérdést, hogyan győzhetné meg a szüleit, hogy vegyenek neki egy X-box-ot, mert anyukája azt mondta neki, hogy drága, de ő mégis ezt szeretné, és sokan mondtuk azt, hogy anyukájának igaza lehet, mert tényleg drága dolog, és sokan nem engedhetik meg maguknak ezt a kiadást, hiába szerepelne a listán. Ilyenbe bele kell nyugodni, abból lehet csak költekezni, ami van, ami nincs, abból sajnos lehetetlen.

2008. dec. 27. 16:38
 25/30 Srapnel ***** válasza:
51%
Ha olyan nagyon kell az a valami, ami a listán van, vedd meg magadnak! :) A karácsonynak nem arról kell szólnia, hogy megvesszük ajándékba a mosógépet, mikrót, kötszert, meg egyéb rohadt fontos dolgot össz-családi ajándéknak. Ugyanígy nem az a lényege, hogy a valóban fontos dolgokat kell karácsonyra megkapni. Ha nekem nagyon kell valami, akkor megveszem magamnak év közben.
2008. dec. 28. 17:33
 26/30 A kérdező kommentje:
Hát eléggé lehortatok,de nem mosogépről beszélünk meg wellnes hétvégéről!Kellett irnom egy listát,amin ilyenek szerepeltek (gyurodeszka,konzervnyitó,edénykészlet ami 2800 ft volt amit kinéztem)erre kaptam képkeretet,pizsamat!Hát nem tudom!Páromtól kaptam egy táskát,amit a munkatársnői választottak,jaaaa de ehhez hozzá tartozik hogy előtte valo este mutattam neki kettőt is!Hát persze hogy én vagyok a hibás!Ja és azért nem ehhez vagyok hozzá szokva,mert minden évben ért valamit a KÉRÉSEM!
2008. dec. 29. 08:01
 27/30 anonim válasza:
71%

Kedves Félreajándékozott!

sajnálom, hogy ennyire lehúztak a többiek, hisz nem életed fő tragédiájaként állítottad be a "problémádat", én ettől függetlenül teljesen megértelek.

Azt érezheted, hogy csalódott vagy. Mert az egészben csak annyi a lényeg, hogy ha már direktben megkérnek, hogy írj listát, akkor pofátlanság valami egészen mást adni. Mert lehetett volna "meglepetés" jelszóval átadni, és akkor ez van, kész. De ha listát kérnek, nem értem miért e tapintatlan viselkedés...

Mindenesetre légy nagyvonalú! Az mindig megtérül!!!

2008. dec. 30. 13:27
 28/30 Srapnel ***** válasza:
26%
De, arról van szó, amit írtam, mit nem lehet érteni ezen? Ha kell valami VEDD MEG MAGAD, vagy kérd máskor! A listákat meg felejtsd el, minek ott problémát csinálni, ahol egyébként nem lenne? Ekkora feneket keríteni ennek... Nincs nagyobb probléma az életben?
2008. dec. 30. 13:39
 29/30 anonim válasza:
63%
Te azt vetted neki, amit kért...?
2009. jan. 6. 16:33
 30/30 A kérdező kommentje:
Igen,műszaki cikket kért,és meg is kapta!
2009. jan. 7. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!