Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobb lesz, ha hagyom annyiban?

Jobb lesz, ha hagyom annyiban?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy van egy barátnőm(legyen A),meg van egy másik barátnőm..ő legyen B.(múltkor is irtam velük kapcsolatban ki kérdést,de az a probléma megoldódott már,most van egy nagyon hasonló).Szóval A nagyon jóba van B-vel,ennek örülök is.Én A-t jobban bírom.Az a bajom A-val,hogy mindenkivel kedvesebb,mint velem,és hiába próbálok a barátnője lenni..egyszerűen mindig azt a jelzést adja,hogy inkább hagyjam.Én már most ott tartok,hogy nemtudom mit kezdjek magammal.Mikor kihívom sétálni a városba(csavarogni),akkor nem jön,mert mással megy,mert mindig van előre megbeszélt programja.Bárki odamegy hozzá,jól elvan vele,csak velem néha .. olyan..közömbös.Pedig én megpróbáltam mindent.

Most akkor hagyjak veszni egy 8 hónapos barátságot?:S:(

Pedig egy osztályba is járunk,meg minden..és még(ha minden jól megy!) 4 éven keresztül ugyanabba a suliba,ugyanabba az osztályba járunk,mivel középiskolások vagyunk.*-*nem tudom..:( annyira rossz rájönni erre..

"..azt szeretjük aki bánt minket, és azt bántjuk aki szeret.."

2010. okt. 2. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg látja "A", hogy te mindig ott vagy neki, ha hív te ugrasz mert neked csak ő van. Viszont ő szeretne több barátot is, vagy csak népszerűbb lenni, vagy csak ő nem tart olyan jó barátjának téged. Próbálj meg másokkal is barátkozni és ha "A" azt látja hogy mások is dicsérnek, akkor majd ő fog újra feléd nyitni.
2010. okt. 2. 16:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Az a helyzet h én másokkal is jóba vagyok..van egy csoport,akik közül minden kedvelnek engem.Az osztályba 30an vagyunk,és ebből 27-el vagyok nagyon jóba.. és az A az egyik,akit most nemtudom h. mit kezdjek vele,ő lenne a 28.:) eddig ez jó eredmény,de nyílván mindenkivel nem lehetek jóba..így két lánnyal nem is vagyok jóba-"hisztis p.csák".. én se vagyok jobb.. problémázok ahelyett,hogy hagynám a fenébe..

De megpróbálom..:) vagy lehet h az nem tetszik neki h soha nem megyek oda hozzá?:O

2010. okt. 2. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló törtétenem volt nekem is, még általánosba. Nagyobn bírtam az egyik osztálytársam, de ő olyan megközelíthetetlen volt. Mindenkivel jóban volt, mindenki bírta (bár ő nem így emlékszik vissza)... én meg csak néha kerültem a képbe.

Gimibe is egy osztályba kerültünk. Ott már gyakrabban dumáltunk, de voltak lányok, akikkel sokkal jobb viszonyban volt... de én végig kitartottam.

Most már lassan 20 éve ismerjük egymást. Nem mondom, hogy a legjobb barátnője lettem, de nincs olyan amit ne tudnánk egymás életéről. Fontosak vagyunk egymásnak, és tartjuk a kapcsolatot... a többiek pedig eltűntek.

Ezzel azt akarom mondani neked, hogy úgy próbáld őt megtartani, amilyen. Valószínű ő ilyen típus... nehezen enged valakit igazán közel és érzi rajtad hogy te közel akarnál kerülni. Ezért távolodik el. Légy kitartó, nekem bejött.

2010. okt. 2. 16:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Oké megpróbálom:D köszi a választ(:

Aztán ha nem megy,majdmég kérdezek:D

2010. okt. 2. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!