Csak én érzem szánalmasnak ezt a mai helyzetet?
A 13-17 évesek tegnap ott voltak egy buliban, és némelyikük már menni alig bírt, annyit ivott.
Aztán ma már azt látom ki írva nekik msnen, hogy mennyire jó volt az este, és valami rémlik azért nekik.Ugyanez facebookon is..
Kérdem én.. ők miért nem tudják jól érezni magukat pia nélkül, és más (köztük én is) mégis miért ?
17L
Azt hiszik így lesznek f_sza gyerekek, semmi másért. De figyeld majd meg őket pár év múlva. Tuti lesz közöttük olyan, aki alkoholista lesz, vagy hasonló.
Ne törődj velük.
Nekem pl sok ismerősöm, aki 20 év feletti már nm is jár bulizni, mert a tizenéves korosztály átvette a "hatalmat"
Ha nem csinálják mindennap akkor már miért lennének szánalmasak?
Az ivásnál, meg csak a részegen dugás a jobb, na az tényleg vadító!
Szep es jo, hogy te ilyen minta gyerek vagy, de muszaj hetente tobbszor feltenni ehhez hasonlo kerdest, amiben dicserni kell a tizenevest, mert nem iszik?
Igen, te vagy a normalis. De ennyi. Nem kell az ilyet tuldicserni, nem vagy kulonleges, nem vagy jobb az atlagnal, csak az ismeroseid rosszabbak naluk.
Nem az altalad emlitett ivaszatot tartom szanalmasnak, hanem azt a szulot, aki nem jon ra, hogy a gyereke 13 evesen mit csinal pentek este...
Elnézést, de nem nézegetem hetente az oldalt, és mikor feltettem a kérdést, akkor nem jelezte, hogy lett volna más ilyen kérdés. Ez van. Erre annyit tudok mondani, hogy ha nem tetszik a kérdés, akkor el lapozol, és kész.
Dicsérni sem kell. Nem vagyok minta gyerek, de szánalmas az is, ahogy te látod a dolgokat.
De igenis úgy érzem jobb vagyok az átlagnál, mert nekem nincs szükségem sem piára, sem cigire, se semmi másra hogy elfogadjanak a többiek, és ezáltal ne érezném magam kisebbrendűnek. Büszke is vagyok rá, hogy normális életem van.
Nem kell felháborodni sem egy kérdésen,
A szülők viszont részben hibásak csak. Tudod ha lesz gyereked, és bízol majd benne, te sem arra fogsz gondolni, hogy ha elmegy pénteken azzal az ürüggyel, hogy a barátnőjénél pizsama parti lesz, akkor nem arra fogsz gondolni, hogy épp kit sz0p le a parkban.
Engem is foglalkoztatott ez a kérdés, aztán rájöttem, hogy az ilyen típusú emberek egy két bulizós hétvégi napnál tovább nem gondolkodnak.
Örök érvényű mondás: aki hülye, haljon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!