Csak én érzem szánalmasnak ezt a mai helyzetet?
A 13-17 évesek tegnap ott voltak egy buliban, és némelyikük már menni alig bírt, annyit ivott.
Aztán ma már azt látom ki írva nekik msnen, hogy mennyire jó volt az este, és valami rémlik azért nekik.Ugyanez facebookon is..
Kérdem én.. ők miért nem tudják jól érezni magukat pia nélkül, és más (köztük én is) mégis miért ?
17L
Ugyan mire lenne irigy? Arra, hogy másoknak nincs gyerekkoruk? Engem is zavar, hogy sok 12 éves ilyen. Ki mer ebbe a világba még gyereket szülni, ahol tök oké 14 évesen az abortusz, a szex (anál, orál, gruppen, stb), a pia, és a cigi? Az meg, hogy sok férfi ezt tartja vonzónak és szexinek...
És ezeken a fiatalokon múlik a jövő. Menő a szilikon, menő hogy mindenki mindenkivel lefekszik (úgy hogy még azt sem tudják, mire jó a gumi), menő a káromkodás és a tiszteletlenség, menő a cigi... egyre kevesebb normális világnézetű fiatal van, és sokszor őket is elnyomják a "felvilágosult" társaságok.
Ciki értelmesnek lenni a mai világban. Hogy mi lesz így 10, 20, vagy 30 év múlva, azt a fantáziátokra bízom.
Mire lennék irigy ? Arra, hogy nekik pia kell ahhoz, hogy jól érezzék magukat, mert enélkül kirekesztettnek érzik saját magukat ? Nekem ehhez nem kell se alkohol, se drog.:)
Erre a nézetedre büszke lehetsz.. :)
Mert az összes fiatalnak aki iszik, drogozik annak valamilyen problémája van? Ugyan már ne nevettesd ki magad :)
Gondolom te is ebbe a társadalomba tartozol, és ezért kéred ki magadnak. De akkor viszont téged is sajnállak. Remélem észhez térsz..
Szerintem ez nem irigység, hanem neveltség! Akik ilyeneket tesznek, azt azért teszik, mert a nagyobbaktól lássák, és így akarják felhívni magukra a figyelmet. Csak a szüleiknek erről nem szólnak, hál' istennek, nekem sosem jutott eszembe ilyen...
12/L
Én végig drogoztam és ittam a 20as éveim elejét, és mégis élek nemlettem lator.
28/F
Az ő gondjuk, az viszont már jobban zavar, hogy felnőtten aktív alkoholista lessz némelyikből, és a kocsmában züllik és a társadalmon, a gyerekein, és a feleségén tölti le a dühét.
Az, hogy havonta, vagy még annál is ritkábban tartanak egy görbe hétvégét, egy kis piával, az szerintem nem gond, főleg amég tényeg rendszeresen nem csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!