Hány unokája van/volt a nagyszüleiteknek, szüleiteknek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 14:01
21/34 anonim válasza:
20-as vagyok, elìrtam, a férjem apai nagyszüleinak 6.
22/34 anonim válasza:
Nagyszüleimnek 7. Anyámnak két unokája van csak, mert egyke vagyok.
23/34 anonim válasza:
Anyai agon 9-en vagyunk unokatesók, apai ágon 6.
24/34 anonim válasza:
Apa nagyszuleimnek (ok mar nem elnek) negy unokajuk van, anyai nagymamamnak (papa sem el mar) ot unokaja van. Az en szuleimnek meg nincs unokaja, de 2 even belul mar lesz.😇
25/34 anonim válasza:
Anyai nagyszüleimnek 2,apainak 4.
26/34 anonim válasza:
Apai: 5
Anyai: 3
Szüleimnek: még 0 (februárban érkezik a kisfiunk)
28/34 anonim válasza:
Anyai nagyszüleimnek 4 unoka (2 gyerektől 2-2).
Apai nagyanyámnak én voltam az egyetlen, apai nagyapámnak 3 unokája van, de a két fiatalabb születését már nem érte meg.
Anyámnak 3 unokája van tőlem, tesómtól egy sincs.
29/34 anonim válasza:
Anyai 3 unoka, 1 dédunoka (a lányom).
Apai 3 unoka, 3 dédunoka.
Szüleimnek 1 unoka (szintén a lányom értelemszerűen).
30/34 Metionin válasza:
Apai nagyszüleimnek megszámlálhatatlan (bár rég nem élnek), apámék 11-en voltak tesók és a többségnek 2-3 gyereke van. Ha átlag 2 gyereket számolunk is 22 unoka. Anyám részéről csak én vagyok. Nekem nem lesz gyerekem, szóval a szüleimnek nem jut unoka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!