Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyembe?

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyvonalakban írok, mert hosszú lenne teljesen leirni. Párommal 10eve együtt vagyunk, van 2 közös gyerek is. Viharosan indult a kapcsolatunk, és hirtelen jött. 2honap után "kulon" voltunk, de beszélgettünk. Megcsalt, bevallotta. Nekem nem tud hazudni, ha nem akarom így folytatni megérti. Nem hittem el, kinevettem.( akkor bennem még nem voltak érzelmek) majd hónapok múlva rajottem h igaz, pofátlanul vagy sem, beleolvastam a telefonjaba, amibe az allt h a no folyamatosan nyomult h talalkozzanak, a parom meg irta h hagyja beken, engem szeret. Kiabáltam, akkor már szerettem. Bevallotta hogy igaz, de akkor még nem érezte úgy h együtt maradunk, komolytalannak tűntem, és akkor még én le sem feküdtem vele, meg h ő őszintén elmondta az egészet régebben. Veszekedtunk, vitaztunk( vagyis csak én) ő pedig sírt. De együtt maradtunk. Na már most eltelt 10ev , közös ház, gyerekek, szépen epitettuk a jovonket, imadjuk egymást, nem bántam meg h nem engedtem el.

Na már most unokaocsem osszejott egy csajszival, aki most terhes tőle. De ez a lány annak a nőnek az unokatestvére. Istenem ha bele is gondolok h akkor mi volt , és majd egy-egy családi összejövetelen nekem látnom kell azt a nőt, huu... nem tudom hogy reagálnám le, de nem jól az tuti. Ti mit tennétek a helyemben? Hogy reagálnátok le? Mintha mi sem történt volna ? Köszönöm a választ:)

2022. dec. 29. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Az unokatestvér elég távoli rokon ahhoz, hogy ne kelljen feltétlen találkozni, legalábbis ne gyakran.

Szülinapi köszöntés, karácsonyi stb. mind megoldható elkerüléssel. Ha esetleg lesz keresztelő, az fixebb, aztán jópár évig nem lesz gondod erre.

2022. dec. 29. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugye ez nem komoly? Találsz egy normális párt, szépen éltek, de neked hiányzik a vihar? Gyorsan a semmiből kreálsz egyet?
2022. dec. 29. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Jobb kerülni, főleg ha nem si annyira közeli rtokon.
2022. dec. 29. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írod Te még le sem feküdtél vele, amikor történt.Tehát nem is volt még komoly kapcsolatotok, csak ismerkedtetek.Eltelt 10 év.Mi a fenét számít még?????
2022. dec. 29. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!