Mit tegyek, hogyha a tesóim elköltöztek, és azóta minden rossz, unalmas?
2 nővérem van, mindkettő a barátjához költözött már. Korban egymáshoz közel állunk, és nagyon jó volt együtt felnőni, ökörködni. Mióta elköltöztek, azóta nem jó a viszonyunk, nem is beszélgetünk, semmi.
És rohadt unalmas itthon, unalmas volt a karácsony is. Van két kisebb féltesóm, akik 6 és 4 évesek, és velük nem igazán lehet valamit is csinálni, mert kicsik. Tudom, hogy ez az élet rendje, de rosszul esik, hogy még csak nem is hiányzok nekik annyira se, hogy rám írjanak (mindig én írok nekik), vagy közös programot csináljunk.
Így már azért érthetőbb, de lehet én reagáltam túl.
Az a bajom, hogy nem lehet őket keresni, ilyen ügyben. Olyan szintre lekorlátozódott a kapcsolatunk, mintha egy 8 éves gyereknek írnék, akinek most lett facebookja, nem igazán tud mit írni és elég hamar kifulladt a beszélgetés. Szia, szia, hogy vagy?, jól köszi és te?, én is jól vagyok., mi jót csinálsz?, fekszek, az jó. Ha írok valamit, hogy képzeld ez meg az, akkor az jó/rendben/okés. Mintha nem is léteznék.
Ezt most úgy írtad, mintha tudnád az életkoromat, az övékét és legalább 15 év lenne a korkülönbség, és egy vadidegen cserediák lennék, akinek a demens anyja és a szintén nem beszámítható apja engem fogadott volna az ohio-i birtokukon, és ebbe pont beleillik az a mondat, hogy "biztos nagyon lázban tartja, hogy egy 16 évessel ökörködjenek, ahelyett, hogy a saját életüket éljék a párjukkal... "
Vannak barátaim, de nyilvánvalóan nem velük töltöm az ünnepeket, a suliban találkozunk, és nem megyünk el minden délután valahova.
Min rendültél meg? Hogy egy felnőtt nő inkább a saját életét éli, mint a 15-16 éves hugicájával lógjon?
Komolyan... egyébként én 6,5 évvel idősebbként csak azért jópofiztam az öcsémmel, mert "elvárás" volt. Amióta elköltöztem csak ünnepekkor találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!