Nagyon pipa lesz anya?
Figyelt kérdés
Szóval holnap találkozunk a barátommal na és nem tud autóval jönni mert elromlott!
Na és holnap akarunk találkozni buszal jönne, de fél 6kor elmegy az utolsó busza!
Na és akkor itt kellene aludnia vagy nem tud jönni.
Anyukám nagyon pipa lenne ha megkérdezném?vagy játszuk el hogy nem jött az utolsó busz???És akkor nincs más megoldás?
2010. okt. 1. 17:44
21/28 anonim válasza:
Ezt nem az utolsó pillanatban kell közölni a szülővel. Nem szeretem ezt az ott alvást, a szülőnek is csak teher, szállás, kaja, pihenés stb. Ha elkerülhetetlen az ott alvás, akkor őszintén meg kell mondani a dolgot és majd anyukád eldönti hogy mi legyen!
22/28 anonim válasza:
Ez már megint a kamuzó! Irásai alapján szinte tuti. KEDVES ILLETÉKESEK! NEM LEHETNE VALAMILYEN MÓDON VÉGET VETNI ENNEK?! Eljut az ember arra a pontra,h minden kérdést fenntartással kezel. S valószinüleg nem egyedüli vagyok...
23/28 A kérdező kommentje:
?
véletlen kiemeltem a kérdést
2010. okt. 14. 20:25
24/28 anonim válasza:
Utolsó, neked mi bajod, miről beszélsz?
25/28 anonim válasza:
Egyetértek, nem kellett volna gúnyolódni.
26/28 anonim válasza:
Végül is mi lett? Ottaludt a barátod?
27/28 A kérdező kommentje:
nem
2010. okt. 15. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!