Nagyon pipa lesz anya?
Szóval holnap találkozunk a barátommal na és nem tud autóval jönni mert elromlott!
Na és holnap akarunk találkozni buszal jönne, de fél 6kor elmegy az utolsó busza!
Na és akkor itt kellene aludnia vagy nem tud jönni.
Anyukám nagyon pipa lenne ha megkérdezném?vagy játszuk el hogy nem jött az utolsó busz???És akkor nincs más megoldás?
Szerintem vázold fel anyudnak a szituációt, s javasold,, hogy a barátodnak megágyaznál a vendég szobában.
Szerintem ti tudjátok, de két hónap alatt még nem hiszem, hogy megismertétek egymást.
Beszéld meg anyukáddal,ha megengedi kor a srácnak se lesz kellemetlen,és neki is mondhatod h anyukád beleegyezett.
Ha anyukád mégis nemet mondana,biztos dijazná az őszinteséged,és lehet legközelebb beleegyezne.
megy reggel, utolsó busszal haza
ha nem elég elszánt hogy ilyeneket megtegyen érted, akkor az nem jó
ilyen kisebb kellemetlenségek is vannak a kapcsolatokban, el kell viselni (jobb mintha busz se lenne csak gyalog...)
egyébként meg kérdezd meg anyádat és fogadd el a választ, legyél türelmes
Majdnem megkérdeztem de végül nem sikerült!!!
Csak annyit mondtam anyának hogy "áá anya holnap nem talizunk mert az utolsó busz fél 6kor elmegy neki"Kérdezte hamarabb felénk mikor jön busz mondtam hogy nagyon korán.De erre nem válaszolt semmit!Tiszta szomorú vagyok az is jól esett volna ha azt mondja hogy jöjjön a koraival, de biztos útjába lennénk, meg gondolom éjszaka is.Pedig még a barátomat is nagyon kedveli.:(tiszta rossz
És eljött a nagy nap,és benne a kárhozat napja.Már fél négy is elmúlt.Hogy repül az idő.Tik-tak-tik-tak.A kék busz hív.Sofőr,hová viszel engem?Ó,anya!Biztos mennie kell?Ne mondd, hogy semmi remény,együtt indultunk,külön ér el a vég.
Ó, kedves!
Ne hagyj most el.
Ne mondd, hogy ez itt az út vége.
Emlékezz a virágokra, amiket küldtem.
Szükségem van rád, kedves,
hogy a barátaim előtt
széttépjelek.
Ne hagyj most el.
Hogy mehetsz el?
Amikor tudod, mennyire kellessz,
hogy véresre verjelek egy szombat este.
Ó, kedves!
Hogy teheted ezt velem?
Hogy elszöksz.
Úgy kellesz, kedves!
Miért szöksz el tőlem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!