A családodból, rokonságodból kivel cserélnél helyett?
Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 11:51
11/20 anonim válasza:
Senkivel. Abban a helyzetben vagyok, hogy bárkinek bármi gondja, baja, betegsége stb. van, én állok mellettük, én segítek, rám mindig számíthatnak. Nekem ennél több, énnél jobb nem kell! Szeretem őket, ők a legfontosabbak számomra!
12/20 anonim válasza:
Senkivel, jól elvagyok a saját bőrömben.
13/20 anonim válasza:
Én se senkivel, mert ha valamiben jobb is nekik, tettek érte nem keveset, amit én nem akartam/vállaltam be. Nekem így jó, ahogy vagyok.
14/20 anonim válasza:
Van egy-egy területe az életemnek, amit elcserélnék velük, de egészben nem, inkább maradok a sajátomnál.
16/20 anonim válasza:
Senkivel, nekem jobb életem van.
N
17/20 anonim válasza:
Hosszú időre senkivel. Egy napra talán a férjemmel. Érdekes lenne magammal szexelni.
18/20 anonim válasza:
Senkivel, mert mind közül én vagyok a legnormálisabb, őszinte, másokra minimálisan sem irigykedő ember.
A többiek természete és egymáshoz való hozzáállásuk borzalom.
Plusz eszem ágában nem lenne mindennapos kapcsolatban lenni velük. Egyikükkel sem...
19/20 anonim válasza:
Unokatestvéremmel, aki "kikúrta magát" Amerikába. Egy borsodi kis faluból indult, most van 3 háza, mindig utazgatnak stb.
20/20 anonim válasza:
Senkivel. Szerintem nekem a legjobb a családomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!