Mennyire kétszínű a rokonságod, vagy családtagod, hogy még nyiltan csinálja is?
Anyám sokszor mondja hogy apám szereti a férjemet. Jólehet nem egykönnyen emésztette őt meg. És apám emberszámba is veszi a páromat, ha vele van. Jó néha megpróbálja agyilag lenyomni, hogy nem ért ő semmihez, de ettől függetlenül udvarias marad vele.
Ám ha velem van kettesbe akkor olyan szavakkal illeti a párom, hogy a hajam égnek áll. De bele sem gondol abba, hogy én szeretem a páromat és hogy nekem fáj hogy a párom háta mögött így beszél róla. teljesen kétélü a magatartása. Másnál is van ilyen? Hogy védekeztek ellene? Én végighalgatom apámat, de ezekből a dolgokból már nem mesélek semmit. Mivel egyszer már megtettem és az lett a vége, hogy összeugrottunk a párommal. Szóval olyan duma ez ami képes tönkretenni a kapcsolatokat.
Néha nekem anyukám ilyen, de inkább probáld meg elengedni a füled mellett. Nálunk szerencsére ritka, gondolom akkor jön elő, ha rossz napja van, de egyiken be másikon ki.
Párodnak meg meg se említsd, ne veszekedjetek más hülyesége miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!