Egy együtt élő nőt és férfit hívhatunk családnak? Gyerek nincs. Párom szerint csak akkor leszünk család, ha lesz gyerek is.
Figyelt kérdés
2022. dec. 18. 08:40
A kérdező szavazást indított:
Hívhatunk
Nem hívhatunk
99 szavazat
2/22 anonim válasza:
Azt hívsz családnak, amit te annak érzel.
3/22 anonim válasza:
Mert addig mik vagytok a párod szerint?
4/22 anonim válasza:
Akkor mi sohasem élünk majd "családban", ugyanis nem lehet gyerekem. Jó tudni :D
Hálisten az én párom nem ilyen ostoba.
5/22 anonim válasza:
A család, az család. Nem a gyerek számától lesz az.
6/22 anonim válasza:
A család egy tarsadalmi-gazdasági alapegység. Nem erzelmek határozzák meg. Ti ilyet alkottok? Szerintem igen. Tényszerűen. Szóval igen, ti külön család vagytok már.
7/22 anonim válasza:
Nekem is ezt mondta a barátom, mert egyesek a gyereket hívják családnak. "Hány családod van?" Szerintem az a család, amit annak érzünk. Lehet ez akár két testvér is, ha már csak ők maradtak, vagy a nagyszülő és az unokája. Az összetartozás a lényeg.
N
8/22 anonim válasza:
nem a gyerektol leszel csalad :) hanem a koztetek levo erzelmektol. sok helyen van nagy templomi eskuvo, sok gyerek es utaljak egymast, orditanak, veszekednek.. az nem csalad
9/22 A kérdező kommentje:
Szerinte addig csak egy pár vagyunk.
2022. dec. 18. 09:55
10/22 anonim válasza:
Ha ti családként tekintetek magatokra, akkor család vagytok, függetlenül attól, hogy Stanci néni, vagy Ede bácsi erről mit gondol.
De ha nagyon pontosan szeretnéd tudni, akkor itt vannak a család definíciói:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!