Miért jó ez egy anyának, hogy így viselkedik a gyerekeivel szemben?
Anyám a nagyasszony: főz, mos, takarít, és nem engedi át másnak, mert az az ő becses feladata, de az a baj ezzel, hogy csak hetente főz, addig meg ehetjük a virslit meg a szalámit, amivel dugig van a hűtő és már a belünk fordul ki a sok szalámitól. Ha főz is, akkor kb egy hadseregnek valót, amit már 3. nap nem olyan jó enni, nagyon max második nap még jó, főleg a rántott hús, rizs meg ilyenek.
Na és itt a baj: hogy más se főzhet. Ha mostohaapám vagy én főzni próbálunk, akkor megy a balhé, meg a szitkozódás. Pedig eltakarítunk magunk után, csak a torz agyában ez főben járó bűn, amit maga se tud megmagyarázni, hogy miért probléma.
Aztán hány évesek vagytok...???
Ha ide regisztráltál, akkor elmúltál 16.
Ennyi idősen simán meg lehet főzni egyedül is egy egyszerűbb kaját. Tele van a net oktatóvideókkal.
De miért is baj a szalámi meg a virsli?
A suliban, munkahelyen mindenki eszik meleg ebédet - nincs szükség este is háromfogásos teríts-meríts kajákra....
Átérzem a problémádst,de anyud szemszögéböl ,/szerencsére már elmúlt/.
Nem tugom nálshok mi a családi felállás/de én pl sokáig nem dolgozhattam. És mivel így nem tugtsm hozzájárulni a családi kasszához,ezért mindemt is én akartam megoldani a háztartásban. Persze nekem nem sikerült,így kaptam a szemrehányásokat,ami még jobban taszított a mélybe.
Igazából csak azt szetettem volna írni,ha édesanyádnak.nincs ami adjkn önbizalmat,akkor szt krresni fogja. És a legközelebbi út neki az,hogy titeket gondoz.
Az lehet, hogy nincs önbizalma, de ezt nem a családon kell levernie.
(8-as, becsüld már meg a többi olvasót azzal a nem túl nagyívű igényességgel, hogy nem nyomod meg a küldés gombot 5 sorban 11 mellégépelést hagyva magad mögött, mielőtt átolvasnád és kijavítanád, mondjuk plusz 2 percet rászánva!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!