Ha egy cetlit hagyok itthon (mert nem biztos, hogy előtte találkozok a szüleimmel), hogy ma és holnap a páromnál alszok, akkor abból nagy botrány lenne? Te kiakadnál emiatt, mint szülő? 20/L
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 06:53
11/21 anonim válasza:
Hívd fel a szüleidet, és mondd meg nekik, hogy a barátodnál alszol. Egyrészt ez nem olyan égbekiáltó durva téma, amit ne lehetne telefonban megbeszélni, másrészt szerintem a cetliből oltári nagy balhé lenne...
12/21 anonim válasza:
Nem lehet, hogy attól félsz, hogy nem engednek el?
Telefonon megtilthatják, a cetli meg kész tények elé állítja őket.
Ha megtalálják a cetlit, ugyis felhívnak!
Akkor mit csinálsz? Nem veszed fel?
20 évesen már egy kicsit tovább kellene látnod az orrodnál!
13/21 anonim válasza:
Inkább hívd fel valamelyiket. Egyébként nem értem ezt a szülői szigort egy 20 éves lánynál. Nekem is lányom van, már 26 éves.Már tiniként elbeszélgettünk ezekről a dolgokról. Szinte mindenhova elengedtem, de csak egy feltétellel, soha ne hazudjon, ha bármi történik azonnal nekem szóljon, Mert ha egyszer is megszegi ezeket a játékszabályokat, vége a diszkónak. Mindig tudtam hol van, meddig van. És nem játszotta el a bizalmamat soha. Megbíztam benne, de ahhoz következetesen kell kezelni egy gyereket. Így utólag visszagondolni az eseményekre, szerintem nagyon jól tettem, hogy feltételeket szabtam ki neki, és ő azokat betartotta.
14/21 anonim válasza:
Nem telefontéma, hanem papírtéma?
15/21 anonim válasza:
Sokkal inkább telefontéma, mint cetli...
Amúgy ha ez az első eset, állati nagy botrány lesz, biztosra veheted, hogy felhívnak. Ha szokás, hogy máshol alszol, akkor meg mindegy.
17/21 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy ki fognak akadni! Ha neked nem probléma az, hogy miután sunnyogva ott töltöttél 2 éjszakát a barátodnál, a szüleid sokáig seggel forognak mindkettőtökre, akkor írjál cetlit... Én sem értem miért nem lehet telefonálni!
18/21 anonim válasza:
Nálunk oltári nagy botrány lenne
20/L
19/21 A kérdező kommentje:
Maradok a telefonálásnál. Köszi mindenkinek a választ!
2010. okt. 1. 12:18
20/21 anonim válasza:
Szerintem is telefonalj inkabb, foleg ha elso eset. Nem magad, a baratod miatt. A sajat gyerekere ugyse haragszik hosszan az ember, megbekelnek idovel akarmi is van. De a baratod elasna magat a szemukben, es neki nem lenne visszaut utana, szoval ha komolyan akarsz valamit a sractol, akkor ezt is vedd figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!