Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Èl valaki özvegy fèrfival? So...

Tolerans66 kérdése:

Èl valaki özvegy fèrfival? Sokat emlegeti az elhunyt felesègèt? Hogy kezelitek ezt a helyzetet? Szeretem,de úgy èrzem nem bírom màr sokàig hallgatni,hogy mindenről a felesège jut eszèbe,közben szeret engem

Figyelt kérdés

#Özvegy fèrfi #Együtt èlni vele #Elhunyt felesèg emlèke
2022. dec. 11. 21:47
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Te egy bunkó paraszt vagy.

Nincs jobb dolgod,mint ismeretlenül ítèlkezni?

Szànni való fèreg vagy,aki biztos nagyon magànyos,ezèrt itt èli ki magàt.

2022. dec. 12. 11:35
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés már két hónappal korábban is felmerült. Láthatóan a helyzet azóta rosszabbodott. A halott feleség jelen van, és a kérdező egyre kevésbé tudja elviselni, hogy ebben a kapcsolatban hárman vannak. 9 hónap nagyon kevés idő, különösen, ha együtt éltek úgy 30-35 évet. Ezt nem lehet csak úgy kitörölni. De az nem fair, hogy napi szinten az új partnernek sírjuk el a bánatunkat, idézzük fel az emlékeket. Tudomásul kellene venni, hogy neki is vannak érzései, vagy pedig nem kellett volna ilyen korán új kapcsolatba kezdeni. Kérdező, sajnálom, de lehet, hogy jobb lenne kilépned ebből a kapcsolatból. Tudom, hogy nagyon nehéz, de további fájdalomtól kímélnéd meg magad.

N

2022. dec. 12. 12:03
 23/28 anonim ***** válasza:
73%
21, a 20-ast minősíted te???? Viccelni akartál, ugye? Nem én voltam a 20, de együtt nevetek vele. :)
2022. dec. 12. 12:56
 24/28 anonim ***** válasza:
86%
Neked tényleg kell egy olyan pasi aki 6 hónappal a felesége(!) temetése után nekiáll csajozgatni?
2022. dec. 12. 13:12
 25/28 anonim ***** válasza:
87%

Ha tetszik, ha nem, pótlék vagy. Apósom anyósom halála óta évente "fogyaszt el" egy barátnőt. Mindig róla beszél, közös utazások videóit nézeti a nőkkel. Aztán kb 1 év után lelépnek. De mindig van újabb jelentkező.

Sok sikert, de kíváncsi vagyok meddig bírod még.

2022. dec. 12. 15:41
 26/28 anonim ***** válasza:
91%
Fél évvel a megözvegyülés után nem szabad kapcsolatot kezdeni. Egyszerűen nincs itt az ideje legkevesebb 1 évig. Nem is szerethet szerelemmel, hiszen még a volt feleségét szereti.
2022. dec. 12. 17:33
 27/28 anonim ***** válasza:
69%

😂😂🤦‍♀️

🤦‍♀️😂😂

2022. dec. 12. 21:10
 28/28 anonim ***** válasza:
81%

A férjem több mint egy éve halt meg.

Nem kerestem társat és nem is áll szándékomban, mert nem akarok egy új társat azzal megbántani, hogy ő a "második" és az első a halott férjem.

A férjem szintén özvegy volt, amikor ő és én megismerkedtünk, az első feleség megismerkedésünk előtt kb. egy évvel halt meg.

A férjem soha nem említette, ill. még megismerkedésünk előtt a felesége holmijaitól megszabadult. Nem említette az első feleségét, de a közös szép emlékeiket megőrizte magában.

Annyit mondott róla egy alkalommal, hogy bztosan szimpatikus lett volna számomra, ha ismerem, mert a halott feleség mentalitása, beállítottsága ugyanaz volt, mint az én mentalitásom.

Ettől függetlenül tudom jól, mert nemcsak mondta, hanem testbeszéddel is közölte a férjem, hogy engem (is) szeret.

Tehát az én özvegy férjem nem emlegette fel soha a halott feleségét. Én vetettem fel neki, hogy elkísérem a halott felesége sírjához, vigyünk neki virágot ketten, holott én őt nem ismertem soha.

Ami engem illet:

én nem állok készen arra, hogy másik férfi legyen az életemben, ehhez (még) a férjemhez kapcsolódó érzéseim sokkal erősebbek.

Én nem dobtam ki a holmijait és a közös holmikat sem.

2023. dec. 8. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!