Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a szüleim,...

Miért csinálják ezt a szüleim, miért vagyok a szemükben egy senki? Más is van így?

Figyelt kérdés
Egymással folyton veszekednek, már számtalanszor akartak elválni, minden vita végén rajtam csattan aztán az ostor, és amikor próbálom megvédeni magam, vagy ha belém köt valamelyikük, vagy bármibe, amit csinálok, vagy a barátaimat rágalmazza bármelyikük alaptalanul, és meg akarom védeni az álláspontomat, vagy a barátaimat, a másikuk egyből odaszól a velem kötekedő félnek, hogy "hagyd, oda se figyelj rá, ne is foglalkozz vele, mit mond" (mármint hogy én nem számítok, ilyen hangsúllyal). Értéktelennek érzem magam a szemükben. Vannak barátaim, nem arról van szó, de a szüleimtől ez baromi xarul esik, és valahogy nem őket érzem családomnak, hanem a barátaimat.
2008. dec. 25. 21:41
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Nálunk nem akarnak elválni,pedig mennyire örülnék neki.55 éves mind két szülőm, 36 éve házasok.És tiszta ugyan az a helyzet,mint ott,nálatok...Én nagyon örülnék annak,ha elválnának.
2008. dec. 26. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!