A gyerekkorod milyen volt? Mennyire és miben befolyásolja a jelened?
Eléggé.
Voltak anyagi gondjaink, amik nagyrészt anyám miatt voltak. Emlékszem, hogy volt, hogy üdítőitalt nem tudtunk venni és hitelre vettük a kenyeret. Majd amikor jobb lett a helyzetünk, anyám minden sz.rt megvett nekünk folyton.
Ez nem tett jót nekem. 20 éves vagyok, és nem merek költeni, túlságosan spórolok. Van egy lélektani határ: 2000 forint felett félek pénzt kiadni, ami elég nagy baj, mert lassan már egy kiló kenyeret nem lehet majd kapni 2 000 forintért. Új ruháimra kényszeresen vigyázok.
Nagyon. Főleg mióta szülő lettem.
Már előtte is tudtam, melyikek azok a hibák, amiket nem akarok elkövetni, mert bennem mély nyomot hagytak, azóta pedig egy csomó módszerről kiderült, hogy én is nagy hasznát veszem.
Összességében inkább jó hatással van rám, szerencsés vagyok, szép gyerekkorom, szerető anyukám volt.
Szerintem mindenkinek befolyásolja a gyerekkora a felnőtt életét valamennyire.
Engem a Nagyszüleim neveltek, szigorúak voltak, én pedig végtelenül hisztis és rossz, hiába próbáltak szeretni nem hagytam. Anyámhoz ragaszkodtam (volna), de ő hozzám annyira nem.
Mióta anya vagyok, azóta még kevésbé értem hogy lehet elhagyni egy gyereket . Annyi mindent tudnék írni a gyerekkorrol, de megint megkapnam csak, hogy biztos a Mónika showbol szedtem ezt össze .
Egy fos. Szegénység, bántalmazás.
Smucig lettem, gyanakvó, bizalmatlan.
Ez alól csak a férjem és a gyerekeim kivételek.
Elég szr volt.
Senkiben sem bízok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!