Sajnos nem találom a társam. Nagyon szeretnék gyereket, és a szüleim is azzal nyagadtnak mikor lesz már unoka. (28éves férfi vagyok). Pénzért lehet találni olyan béranyát aki tölem kihordana egy gyereket? Hol? Mennyiért? Tudom durva, de.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a sgitséget. Természetesen reagálok majd a válaszokra is!2008. dec. 25. 21:23
21/23 anonim válasza:
Szia! Unalmamban olvasgattam,és kíváncsi lennék,hogy alakult az életed? Van valakid? Vagy sikerült béranyát találnod?Üdv.Amidala
22/23 A kérdező kommentje:
Szia! Nayon rendes vagy, és hogy érdeklödsz felölem. Van egy nálam idösebb barátnöm most, de nála is kérdéses, hogy tudna-e szülni nekem. Nagyon rendes vagy, hogy igy érdeklödsz egy idegen ember felöl...
2010. márc. 23. 00:38
23/23 A kérdező kommentje:
jav.: vagyis rendes lehetsz!! :-)
ui: sajnos én egy luzer vagyok ez a helyzet
2010. márc. 23. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!