Sajnos nem találom a társam. Nagyon szeretnék gyereket, és a szüleim is azzal nyagadtnak mikor lesz már unoka. (28éves férfi vagyok). Pénzért lehet találni olyan béranyát aki tölem kihordana egy gyereket? Hol? Mennyiért? Tudom durva, de.
Az én férjem 39 volt, amikor elvett. Nem vagy elkésve.
A szüleidnek mondd meg, hogy semmi közük hozzá, hogy mikor lesz barátnőd és unokájuk. Engem is ezzel nyaggattak mindig, hogy soha nem fogok férjhez menni, mert az összes rokonnak már volt családja.
Megmondtam, ha még egyszer felhozzák ezt a kérdést, nem megyek hozzájuk többet és semmi közük nincs hozzá. Felhúzták az orrukat és duzzogtak egy kicsit, de nem nyaggattak többet.
Járj el szórakozni, ismerkedni. Én pl. az interenten találtam meg a férjemet kb. két év alatt. De addig nagyon sok olyannal is találkoztam, akik nem voltak megfelelőek. Ha kitartó vagy, ezt is kipróbálhatod.
Meg ne is akard nagyon görcsösen megtalálni a társadat, mert akkor nem fog sikerülni. Én is már feladtam, mert elegem volt a sok csalódásból és úgy döntöttem, nekem nem kell pasi, amikor is megismertem a férjemet. Most már három éves házasok vagyunk.
Ne aggódj! Nem vagy még lekésve semmiről.
Szerintem semmivel nem vagy még elkésve, a szüleidet meg pattintsd le azzal, hogy mi a fontosabb nekik: hogy darabra legyen egy unokájuk, vagy hogy olyan unokájuk legyen, aki teljes családban nő fel, és boldog gyerekkora lesz...
Én komolyan nem értem azokat a szülőket, akik mindenáron bele akarnak kontárkodni a gyerekük életébe: a te döntésed, hogy mikor és kivel vállalsz gyereket, nem az övék, hiszen felnőtt ember vagy. Ha csak tíz év múlva találod meg a társad, akivel akár családot is tudsz alapítani, még akkor sem vagy elkésve.
Nem mellesleg: nincs véletlenül testvéred, akit helyetted zaklathatnának? Ha nincs, olyanokat is be lehet szólni nekik, hogy ha lenne testvéred, nekik is nagyobb esélyük lenne unokára... Ok, ez már egy kicsit pofátlanság, de én simán megmondanám ezt. Ugyanígy szereltem le én is anyámat, mikor húszévesen már unokát követelt tőlem. :)
Szia 28 éves férfi!
Szerintem keresd meg a párod.Nem lehet mindenkinek hasonló elképzelése és vágya...Megértelek,mert én is gyereket szeretnék,de apával együtt.
Boldog gyerek lenne a tied olyan szerető nagyszülőkkel.
köszönöm szépen a válaszokat!
Nagyon rendesek vagytok, hogy segiteni probáltok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!