Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sajnos nem találom a társam....

Sajnos nem találom a társam. Nagyon szeretnék gyereket, és a szüleim is azzal nyagadtnak mikor lesz már unoka. (28éves férfi vagyok). Pénzért lehet találni olyan béranyát aki tölem kihordana egy gyereket? Hol? Mennyiért? Tudom durva, de.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a sgitséget. Természetesen reagálok majd a válaszokra is!
2008. dec. 25. 21:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Szia! A sexuális beállítottságodról még nem írtál semmit. Az is lehet, hogy a fiúkhoz vonzódsz? Ez csak egy kérdés, rosszindulat nélkül. Akkor esetleg érthető lenne a béranyaság kérdése. Egyébként szülői elvárások miatt TILOS gyermeknemzésben gondolkodni. Komolyan bevállalni egy babát, csak azért mert a szüleid szeretnének unokát? Hát ez óriási önzőség lenne. Egy kisbabának, miután megszületett, óriási szüksége van az anyukájára. Ő táplálja a melléből, a teste adja számára a nyugalmat és a biztonságot, az illata az otthont, és a békességet. Tudnád te ezt pótolni? Vagy a szüleid tudnák pótolni? A gyermekvállaláshoz felelősség kell normális esetben, nem csak "veszek" egyet a boltban! Az édesanyjára szüksége van, nem egy tárgy, amit beszerzek, ha elvárják tőlem. Neked kapcsolatteremtési problémáid vannak? Miért nem keresel kapcsolatot, és utána vállalsz gyereket?! Nézz már körül a környezetedben! Tele van a világ szeretetre, családra, gyermekre vágyó nővel. Vagy az udvarlásra, a hódításra nincs időd? Ezeket meg akarod spórolni magadnak? Nincs annál fantasztikusabb dolog, amikor egy kapcsolat megérik a gyermekvállalásra, és közös döntés eredményeképp, felelőséggel születik meg egy kisbaba. Amikor a pároddal várjátok az érkezését, együtt szerzitek be a szükséges dolgokat, beszélgettek arról, hogy milyen lesz, ha megszületik...Milyen lesz a szeme, az arca. Milyen lesz majd együtt felnevelni. Milyen lesz az első karácsonya, szülinapja...Amikor várjátok, a szerelmetek is majd ezer fokon ég, és még erősebbé válik majd a kötődés köztetek. Te ezt kihagynád az életedből? A születése utáni pillanatoktól ezer ,eg ezer élmény vár majd rátok, hármatokra. Ezt egyedül egy férfi nem tudja véghezvinni. Szerintem inkább az életed párkapcsolati részére fókuszálj, ne mások elvárásainak akarj megfelelni. Először nőjj fel, lépj ki a mama-papa kisfia szerepből, és kezd el élni az életed. Légy férfi, szeress, hódíts, és alapíts családot. És légy boldog. Sok sikert!
2008. dec. 26. 05:50
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát... Összintén igazából elkeseredetségböl irtam a kérdést, tudom hogy egy gyereknek anyára is van szükség. A szüleimet nem tudom leálitani. Söt ma megyünk rokonlátogatásra, körülötem nyüzsögnek a gyerekek, és valaki csak föl hozza hogyan állok a lányokal... pedig szoktam járni bulizni is, ismerkedek munkahelyen stb. és 100% a nökhöz vonzodom. (egyik válaszolo kérdezt, de nem sértödtem meg!) Köszönöm mindenkinek!
2008. dec. 26. 09:24
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze, h nem vagy elkésve! Rengeteg fiú ismerősöm van, aki 28-33 év közötti és még nincs családjuk, vagy még barátnőjük sem. Ja, és 27-28 éves lányismerőseim is vannak bőven, akik még egyedülállók és családra vágynak - nem értem, miért nem találjátok meg egymást :D Meg fogod találni az igazit, ne stresszelj ezen!
2008. dec. 26. 14:01
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem 39 volt, amikor elvett. Nem vagy elkésve.

A szüleidnek mondd meg, hogy semmi közük hozzá, hogy mikor lesz barátnőd és unokájuk. Engem is ezzel nyaggattak mindig, hogy soha nem fogok férjhez menni, mert az összes rokonnak már volt családja.

Megmondtam, ha még egyszer felhozzák ezt a kérdést, nem megyek hozzájuk többet és semmi közük nincs hozzá. Felhúzták az orrukat és duzzogtak egy kicsit, de nem nyaggattak többet.

Járj el szórakozni, ismerkedni. Én pl. az interenten találtam meg a férjemet kb. két év alatt. De addig nagyon sok olyannal is találkoztam, akik nem voltak megfelelőek. Ha kitartó vagy, ezt is kipróbálhatod.

Meg ne is akard nagyon görcsösen megtalálni a társadat, mert akkor nem fog sikerülni. Én is már feladtam, mert elegem volt a sok csalódásból és úgy döntöttem, nekem nem kell pasi, amikor is megismertem a férjemet. Most már három éves házasok vagyunk.

Ne aggódj! Nem vagy még lekésve semmiről.

2008. dec. 26. 14:15
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmivel nem vagy még elkésve, a szüleidet meg pattintsd le azzal, hogy mi a fontosabb nekik: hogy darabra legyen egy unokájuk, vagy hogy olyan unokájuk legyen, aki teljes családban nő fel, és boldog gyerekkora lesz...

Én komolyan nem értem azokat a szülőket, akik mindenáron bele akarnak kontárkodni a gyerekük életébe: a te döntésed, hogy mikor és kivel vállalsz gyereket, nem az övék, hiszen felnőtt ember vagy. Ha csak tíz év múlva találod meg a társad, akivel akár családot is tudsz alapítani, még akkor sem vagy elkésve.

Nem mellesleg: nincs véletlenül testvéred, akit helyetted zaklathatnának? Ha nincs, olyanokat is be lehet szólni nekik, hogy ha lenne testvéred, nekik is nagyobb esélyük lenne unokára... Ok, ez már egy kicsit pofátlanság, de én simán megmondanám ezt. Ugyanígy szereltem le én is anyámat, mikor húszévesen már unokát követelt tőlem. :)

2008. dec. 26. 16:54
 16/23 anonim válasza:
100%

Szia 28 éves férfi!

Szerintem keresd meg a párod.Nem lehet mindenkinek hasonló elképzelése és vágya...Megértelek,mert én is gyereket szeretnék,de apával együtt.

Boldog gyerek lenne a tied olyan szerető nagyszülőkkel.

2008. dec. 28. 11:26
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem értek veletek egyet.Vannak akiknek kapcsolatépítési nehézségei vannak,vagy már annyiszor csalódott,hogy nincs kedve "hódítani".Vagy nem jön be a csajoknak,mert nem jóképű,vagy nincs ideje párkapcsolatot teremteni.Nem értem miért lenne a béranyaság etikátlan,és miért "használnám"ki a béranyát?(ha mondjuk fizetnék érte)Az nagyon szép,hogy "majd neked is összejön egyszer"(mármint a barátnő)csak sajna nem igaz.Bár lenne igaz!
2009. márc. 10. 09:31
 18/23 anonim ***** válasza:
"csak 10 év múlva találod meg a párodat" nem baj?Dehogynem.Fogy a magyar,a cigányok meg beelőznek.Baj,hogy kitolódtak ezek a korhatárok(későn vállal gyereket,mert a karierjével foglalkozik)Lehethogy 10 év múlva már nem lesz fogamzó,illetve nemzőképes?Erre nem gondol senki?
2009. márc. 10. 09:37
 19/23 anonim ***** válasza:
És igen,elkezdhetnek aggódni a 30 év körüliek(fiúk,lányok vegyesen)ha nem találnak párt,nem lesz gyerek,lesz egy illetve nem lesz egy korosztály.Szerintem.Úgyhogy tegyék legálissá a béranyaságot.
2009. márc. 10. 09:39
 20/23 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

Nagyon rendesek vagytok, hogy segiteni probáltok!!

2009. márc. 10. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!