Mennyire hasonlít a kinézeted vagy a személyiséged a párod ellentétes nemű szülőjéhez?
Figyelt kérdés
És a párod mennyire és miben hasonlít a te ellentétes nemű szülődhöz?
(ellentétes: te nő vagy - a párod férfi, a te oldaladról - mennyire hasonlítasz anyósodra, a párod - mennyire hasonlít apádra)
2022. dec. 5. 17:46
4/28 anonim válasza:
Anyósom fiatalkori képét látva a haja stílusától eltekintve majdnem egyformák vagyunk. A férjem is inkább rá hasonlít, mint apósra. A fiunk meg a nagymama tükörképe lett.
5/28 Metionin válasza:
Semennyire nem hasonlítunk anyóssal. Párom sem hasonlít apámhoz.
6/28 anonim válasza:
En szerintem nem hasonlitok anyosra semmiben, de majd megkerdezem a ferjemet, o hogy latja :D
A ferjem viszont egy-ket tulajdonsagaban nagyon hasonlit apukamra, de most ez lehet veletlen is, vagy akar tudat alatt pont ezert valasztottam ot, passz.
Kulsoleg nyilvan nem ugy nez ki, az tenyleg fura lenne :D
7/28 anonim válasza:
Külsőre egy kicsit talán hasonlítok anyósomra, alacsony, enyhén teltebb alkat, sötétbarna haj, barna szem. Férjem az apjára hasonlít, neki világos haja és szeme van.
Személyiségem nem hasonlít szerintem egyáltalán anyósoméra.
8/28 anonim válasza:
Annyiban, hogy nekem is meg neki is barna haja van, de a többi más egyáltalán nem hasonló
9/28 anonim válasza:
Előző páromnak eléggé hasonlítottam az apjára, alkatilag és személyiségre is.
10/28 anonim válasza:
Ugyanolyan túlféltő, aggodalmaskodó, adott mennyiség felett halálig idegesítő volt minden exem, mint az anyám, csak ráadásul még egymást is utálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!