Én gondolkodok furán? A családomban konkrétan két gyerköcröl lenne szó! Két unokaöcsröl! Egyik 3lesz másik 3 múlt! Mindkettö úgy mondja a szüleit ha másnak mesél róluk hogy Anyám Apám!
És kérdeztem a szülöket hogy nem e zavarja öket ez a megszólitás! És azt mondták hogy NEM! Engem kifejezetten zavarna! Nem szeretném ha igy szólitanának a gyerekem! Olyan rideg! Nekdem egy két évesem meg egy hat évesem van! A pici mindig ilyenkor azt mondja hogy Anya a nagy Anyukám Apukám! És én ezt igy érzem rendjének! Mivel én Felnött fejjel is azt mondom hogy Anyu Apu!
Szerintetek?
Igazatok van tudom jl csak furi :)
Ha már igy felhoztad a csókolom köszönési formát:
-26 éves vagyok!És én a mai napig a gyerekkori ismeröseimnek akik most már 40-50-60 évesek Csókolom-ot köszönök!Növérem szerint tök gáz ahog Ö fogalmazott!A kevésbé ismeretleneket akik már felnöttként ismertem meg Jó napot kivánok-ként köszöntöm!De nem tudnám pl az ezer éve ismert házfelügyelö nénit aki pelenkás korom óta ismer és mióta beszélek csókolommal köszöntök Jó napot kivánok-ként üdvözölni!
Szia!
A párom, amióta járok hozzájuk (3,5 éve) mindig "anyám"-nak hívja az édesanyját. Én kezdetben - hozzád hasonlóan - teljesen kiakadtam ettől, pedig ő már 17 éves volt, amikor megismertem. Mostanra már megszoktam, mert ő nem rosszindulatból vagy negatív felhanggal mondja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!