Kik a kedvencek a családotokban? És miért?
Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 13:48
3/13 anonim válasza:
Szüleimnek az öcsém a kedvencük - jó tanuló, jó sportoló
Apai részről a második legidősebb unokatesóm - NB1-es kézilabdás
Anyai részről (főleg nagyanyám szemében) anyám húga és a párja a favorit - mert elviselik a nárcisztikus személyiségzavarú anyámat
Unokák közül sokáig én voltam a kedvence mindenkinek, de aztán anyám húgának a gyereke lett - mert ő anyám húgának a gyereke, az anyám húgának a lánya.
6/13 anonim válasza:
A kutyánk. Na jó, a macskánk is.
7/13 anonim válasza:
Én voltam a kedvenc, mert én voltam a legfiatalabb unoka (és az én szüleim töltöttek a legtöbb időt a szüleikkel, így én is a nagyszüleimmel)
8/13 anonim válasza:
Hat a nagyim kedvence en vagyok mindkettonel anyamnak a legkisebb ocsem apamnak meg en es a masik ocsem. Egyik nagyatatmnak en vagyok a kedvence(apai agrol) masiknak meg a legkisebb ocsem (anyai agrol)
9/13 anonim válasza:
Az egyik nagyi kedvence én vagyok, a másik nagyié az öcsém. Apa és anya ügyesen titkolják, ha van is kedvenc.. 😃
10/13 anonim válasza:
A keresztlányom, mert még 3 éves sincs és ő az első kisgyerek kb. 20 év után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!