Meddig nem volt a családotokban kisgyerek(ek)? Milyen volt, amikor hosszú idő után végre lett?
Ennyi álszent képmutató embert...
Természetesen azt csinálok, amit akarok. Csak nem vagyok sudribunkó, mint ti. 7-es
Nem szoros a kapcsolatom a rokonsággal. Apám testvérének van egy unokája. Olyan 10-14 lehet. Soha nem láttam, képről se. Egy városban lakunk pedig.
Tehát van gyerek a "családban", de engem nem érintett a dolog. Nagy ívben lesz4rjuk (én, anyám, testvérem)
Mi számít bele?
A saját generációmban talán 7-8 éve töltötte a 18-at az utolsó látótávolságon belüli családtag. A következő generációból az első 2 éve született. Őszintén, jobb volt előtte
22? voltam, amikor megszületett az unokatesóm. Elvoltam vele, fogalmazzunk úgy.
Aztán egyéven át bébiszitteltem (rendesen, pénzért), mert anyuka visszament heti 3-4 nap dolgozni, és nem akarták idegenre bízni, én meg anno gyerekgondozást (is) tanultam a fősulin.
Azóta vannak kisebbek, de már rég nem élek otthon, így ők már egyáltalán nem az életem részei.
Nekünk nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!