Tönkremehet emiatt a kapcsolatunk?
21:44-es vagyok...
Nos, ahogy írod, vagyis ahogy érteni lehet, ezek szerint rólad nem szól semmi ebben a kapcsolatban. vagy csak nem veszed észre. Egyébként szerintem a pasi tipikusan úgy csinál, mint általában a nők szoktak a saját gyerekeikkel egy kapcsolatban, én sokszor hallotta férfiaktól, hogy ők vannak letojva a gyerek rovására...
Szóval mérlegeld szerintem, hogy mi szól rólad ebben a kapcsolatban, és mennyire vagy fontos te ennek a hapsinak. És ha úgy érzed hogy nem igazán, akkor lépj ki. Felesleges győzködni, meg mondogatni neki hogy törődjön veled. Minek, ha nem így van :)
egyébként azért az durva, hogy azt mondja, hogy a gyereke túllépne egy közeli rokon halálán, most vagy ennyire sekélyesnek tartja a lányát, vagy nem is értem miért mond ilyen marhaságot.
Ja igen, és nem szabad megengedni, hogy a gyerek a pár bármelyik tagjával tiszteletlenül viselkedjen. Ha ezt megengedi az apja, akkor azonnal ott kell hagyni. Megáll az eszem. Te meg mi a túrónak tűröd? ki ez a hapsi neked? egy senki. keress olyat akinek tényleg fontos vagy. komolyan.
nagyon a sarkadra kellene állnod szerintem!
leoltani a kislányt, de játékból! pl direkt te nyersz, és visszaadod, hogy jé, de buta vagy! hadd durcizzon
apukához szintén ilyesmiket
simán elverem a kislányt sakkban, ja hogy te még sakkozni sem tudsz? de égő vagy!
Nyisd már ki a szád!!! Nyerjél TE szócsatákat!
és utána emelt fővel távozz, ha ki akarsz szállni ebből a kapcsolatból, ne megfutamodásnak látszódjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!