Kikkel ünneplitek majd a karácsonyt?
Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 15:21
11/20 anonim válasza:
Nálunk lesz a karácsonyi vacsi 24-én, anyósomék, a sógornőm családostul, mi és a gyerekek.
Mi így szeretjük, nagycsaládiban, nekünk hangulatosabb, mint a szűkkörű karácsony.
12/20 anonim válasza:
Egyedül, max másnapján átnézek ismerőst meglátogatni, ha nincsenek nála vendégek, de más nem nagyon szokott lenni.
13/20 anonim válasza:
Idén is kihagyom az össznépi pénzkidobást. Ellenben akikkel megbeszéltem, azokat szertettel várom egy jó kajára, dumálásra, közös játékra, szigorúan ajándékozás nélkül. Karácsonyt tartunk harácsony helyett. Mert a vásárolj-vásárolj-vásárolj- majd kényszerből viseld ez a rokonokat, az nem karácsony csak harácsony.. főleg mikor látod a gyerekeken hogy a fene eszi meg őket: mert megvan az ajándék, húzzunk már el mert lesz a tököm tudja milyen event a játékban.
14/20 anonim válasza:
13-as, azért, mert nálatok így telik a karácsony, nem kell általános következtetést levonni :D
15/20 anonim válasza:
Ez az általános sajnos. Ide az ajándékot, és slussz.. ezért tarom olyanokkal akik nem így gondolkodnak. Ők is, és is jól járunk és jól mulatunk. Ráadásul egy rakás fölösleges kacattal kevesebb tűnik el a boltból.
16/20 anonim válasza:
Párom és én.
Leszoktunk az 1200-300 km-es utazásokról. Inkább megyünk októberben vagy jabuár végén.
17/20 anonim válasza:
Rokonsággal.
Még nem beszéltük meg a pontos tervet, de már x éve bevált hogy
24. Ebéd a párom szüleivel, vacsi az én szüleimmel
25. Ebéd a szüleimmel, vacsi a szüleimmel, nagyszüleimmel és nagynénémékkel
26. Ebéd a párom tesójával és szüleivel
Utána nyugi kettesben.
18/20 anonim válasza:
#17 vagyok
Ajándékozás nincs nálunk a családban, csak ilyen süti, üveg bor jellegű cuccokat max.
19/20 anonim válasza:
Szentestén nagyrészt a barátokkal leszekl, mert a család nem ér rá, úgyhogy közös baráti karácsonyt tartunk akkor. Utánna meg csak pihenek egészen a szünet végéig, néha töltök időt a családdal is, viszont már belefáradtsm az évbe.
20/20 anonim válasza:
Bocsánat a helyesírási hibákért, figyelmetlen voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!