Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetnek köztünk kulturális...

Lehetnek köztünk kulturális különbségek?

Figyelt kérdés
A párom határon túli magyar. Jól megvagyunk. Hosszútávon lehet köztünk sok "kulturális különbség"?Mert én nem érzem így, csak van, aki ezt gondolja. Én is magyar vagyok, ő is...Tapasztalatok?
2010. szept. 29. 13:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
én is szlovákiában élő magyar vagyok, és nem tudom miben vagyunk másak, otthon magyarul beszélünk, iskolába szintén...csak persze azzal a különbséggel h szlovákiában lakunk meg beszélünk szlovákul...szerintem nincsenek akkora kulturális kulombségek h nemműködjön hosszu távra
2010. okt. 7. 16:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én meg erdélyi magyar, igazi székely vagyok, de már 20 éve elköltöztem onnan, Budapest, egy ideig Franciaország,most Ausztria az otthonom..Rengeteg magyar barátom van, a kultúra semmivel sem másabb mint amit nekünk tanítottak Erdélyben, a történelmet ismerjük, és az ereinkben magyar vér folyik.Valahányszor Magyarországon vagyok otthon érzem magam, és otthon is vagyok, semmi kultúrális problemám nincs, de Erdélybe is nagyon szivesen járok vissza, hisz az a szülöföldem amire borzasztóan büszke vagyok. Ne legyen semmi kételyed, jól választottál!!Éljetek boldogan!
2010. okt. 7. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!