Külföldi párral élők: nektek mit volt nehéz megszokni a kulturális és egyéb különbségek miatt?
Az úriember kínai.
De hát magyarok közt is van, aki büfög, köpköd stb. Szóval: egykutya!
A vallási különbözőséget is?
Úgy tudom,az iszlám nem egyszerű.
17:42 csatlakozom.
Férjem ´szintén arab,egy tündér,tenyerén hord.
(12-éve)
nekem nem, mert eddig is odavoltam a franciákért (van is a családomban pár rokon), imádom a stílust, az ételeket, a nyelvet, hallgatni akkor is ha még nem értem :)
viszont volt egyszer egy német exem - nem vagyok oda a német kultúráért, az országért, a nyelvért (noha megtanultam), és nagyon rendmániás volt, az kifejezetten idegesített (pl ne vizezzem össze a csempét zuhanyosáz közben...mi van????)
:-)
Az én barátom is német, de nem tipikus szerencsére.. :) Ami nekem furcsa, hogy az ő szótárában nem létezik a lehetetlen szó. Nem gazdag családból származik, mégis, ő előtte nyitva áll a világ, mert mer lépéseket tenni felé. Mi magyarok meg; áá, erre nincs pénzem, á nem szabad erre pazarolni. Vagyis ő előtte ismeretlen az, hogy ki tudja mi lesz holnap, spóroljunk inkább. Vinne ő engem is a világkörüli-útjaira, de én meg aggódom, nem kell-e másra a pénz jobban?
Szóval látszik, hogy náluk van anyagi biztonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!