Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? Nekem vagy...

Kinek van igaza? Nekem vagy unoka tesomnak.?

Figyelt kérdés
20 éves (férfi) vagyok. Unokatesóm 19 éves nő. Van neki 3 éves kisfia. 16 évesen szült.. szetmentek a baratjaval 2 éve. A barátja fizeti a gyerektartást stb. De mikor jön az apja 2 hetente kisfiuúért sír a gyerek ő nem megy nem akar menni le az apjáékhoz.. mondtam unokatesómnak ha sír majd elhallgate de hadd ismerje meg szokja az apjáékat is. Erre unokahugom mondja: " Hát én nem fogom a gyereket sírva engedni majd ő eldönti megy e vagy sem"én nem erőszakolom ha menni akar megy de ha nem ne menjen hadd döntse már el ő .. én velemenyem: ne egy 3 eves gyerek döntse mar el hogy megy e vagy sem apjahoz. En szuleim is elvaltak enis sirtam 3 evesen hovy nem akarok apamhoz menni orditottam megis vitt apam es megszoktam utanna mar nem sirtam hanem szerettem oda menni..unkja hugom meg aztmondja majd a gyerek eldonti... meg az is a gyerekkel donteti el hogy fel akarja e venni apukaja csaladi nevet mert a kisfiu az csaladi vezetek neve anyja neven van..
2022. nov. 6. 13:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk miért sír a gyerek, és miért nem akar az apjával lenni. Lehet hogy jogos mert valóban olyan környezet van az apjánál ami káros a gyerekre, de az is lehet hogy az anyjával ellentétben az apa nem engedi a gyereket egész nap csokit zabálni és forszírozza a napi háromszori fogmosást, és ezt utálja a gyerek.

Az viszont biztos hogy ha a hatóság előírta a láthatást akkor ahhoz tartaniuk kell magukat, tehát jogi értelemben egyértelműen az apának van igaza. Nem az anya döntése és nem is a gyereké, hanem menni KELL a láthatásra.

2022. nov. 7. 01:00
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha reggel sír az oviban, ott sem hagyja ott? Dehogynem. Nem úgy működik, hogy nem. Ő nem akarja engedni, mert van neki valami sértett elmebaja, vagy nem tudom. De hát csak egy 19 éves taknyos lány. Tőle ennyi telik.
2022. nov. 9. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!