20 éves (férfi) vagyok. Unokatesóm 19 éves nő. Van neki 3 éves kisfia. 16 évesen szült.. szetmentek a baratjaval 2 éve. A barátja fizeti a gyerektartást stb. De mikor jön az apja 2 hetente kisfiuúért sír a gyerek ő nem megy nem akar menni le az apjáékhoz.. mondtam unokatesómnak ha sír majd elhallgate de hadd ismerje meg szokja az apjáékat is. Erre unokahugom mondja: " Hát én nem fogom a gyereket sírva engedni majd ő eldönti megy e vagy sem"én nem erőszakolom ha menni akar megy de ha nem ne menjen hadd döntse már el ő .. én velemenyem: ne egy 3 eves gyerek döntse mar el hogy megy e vagy sem apjahoz. En szuleim is elvaltak enis sirtam 3 evesen hovy nem akarok apamhoz menni orditottam megis vitt apam es megszoktam utanna mar nem sirtam hanem szerettem oda menni..unkja hugom meg aztmondja majd a gyerek eldonti... meg az is a gyerekkel donteti el hogy fel akarja e venni apukaja csaladi nevet mert a kisfiu az csaladi vezetek neve anyja neven van..
Ő az anya, te meg gyakorlatilag "senki" vagy a történetben.
2022. nov. 6. 14:05
2/22 anonim válasza:
Nem az anyuka dönt, sőt az anyuka csúnyán megütheti a bokáját ha nem engedi az apukának a találkozót. Az lenne jó, ha esetleg megpróbálna unokatesód olyant mondani a picinek, amivel inkább kedvet kap. Pl: jujj de jó, apuval ma elmentek az állatkertbe, biztos nagyon fogod élvezni, örülök neki, hogy ilyen szuper programod lesz. Szóval a lényeg, hogy ne arra biztassa, hogy akkor nem kell menni
2022. nov. 6. 14:05
3/22 anonim válasza:
Majd pereli apuka aztán rájön, h ez nem így működik.
2022. nov. 6. 14:12
4/22 anonim válasza:
Az apának törvény adta joga a láthatási időben elvinni a gyereket, akkor is, ha ez valakinek (gyereknek, anyának, nevelőapának, nagymamának) nem tetszik.
Ezek szerint neked van igazad, a láthatás nem a 3 éves gyerek döntésének múlik.
2022. nov. 6. 14:12
5/22 A kérdező kommentje:
Anyuka enegedi a gyereket csak a gyerek nem akar menni. Mert ordít sír hogy ő nem akar.
2022. nov. 6. 14:16
6/22 anonim válasza:
Mondjuk alap, hogy kozod nincs hozzá. Az ő dolga, hogy mit csinál, nem a tied
2022. nov. 6. 14:29
7/22 anonim válasza:
Nincs "kinek van igaza", ugyanis neked semmi közöd ehhez a dologhoz.
Amúgy ismered a mondást? "Mi jár annak, akinek igaza van? A szája."
2022. nov. 6. 14:29
8/22 anonim válasza:
Az h te ok nélkül hisztiztél még nem azt jelenti h ez a gyerek is ok nélkül teszi. Lehet h valóban nem érzi jól magát ott, sőt bánthatják is.
Majd ezt az anyuka és az apuka megbeszélik. Lehet itt kompromisszumot is kötni Apuka az otthonában látja a gyerekét, majd idővel szép lassan el el viszi. Nem kell ám bedobni azt a 3 évest a mélyvízbe.
Az én gyerekeim is ordítanának, hiszen eddig velem voltak 0-24ben, most meg egyik napról a másikra napokig nem láthatnak
2022. nov. 6. 14:36
9/22 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy kinek van igaza, neked nincs ebbe beleszólásod, ez a szülőkre tartozik.
2022. nov. 6. 14:55
10/22 anonim válasza:
Ha a gyerek nem akar hazamenni pl a parkból akkor ott éjszakáznak anyjával?!Ebből a gyerekből se lesz problémamentes egyén ha így folytatódik a majomszeretet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!