Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik 25+ évesen is otthon...

Akik 25+ évesen is otthon laknak, mennyire szólnak bele az életetekbe?

Figyelt kérdés
Mennyire kell alkalmazkodnotok, éjszakai élet-bulik, hogyan oldjátok meg? Elmentek valahova mennyire kérdezgetnek, hogy hova mész, mikor jössz stb?
2022. nov. 1. 13:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
Nekem is mindenbe beleszóltak és most is beleszólnának. Nem véletlen, hogy 18 évesen boldogan húztam el otthonról, mint a vadliba. Egyetemistaként a hétvégéket ki lehetett bírni otthon, utána meg eszembe nem jutott volna hazaköltözni.
2022. nov. 1. 15:30
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Sajnos nekem is nagyon beleszólnak, hogy mit csinálok.

Ha elmegyek valahova egyből megjegyzik, hogy minek megyek vagy miért maradok ilyen sokáig, nem biztonságos már sötétedés után kint lenni az utcán.

Mikor és mit eszem, ha zöldséget eszem csak, akkor, hogy miért csak ezt eszem, ennyivel nem lehet jól lakni.

Veszek valamit, pl új ruhát kérdezik, hogy mennyibe került, ha sokallják az árát, "ennyit nem ér meg".

Már annyira unom ezeket, mindig megfelelni, mindent jól csinálni.

Munka után összepakoltam/takarítottam, akkor egyből, hogy nem fáradtam el e, majd megcsinálom ha itthon leszek.

Szabadnapon kora reggel szoktam futni(reggel 5óra), egyből mondják, hogy ők nem kelnének fel, ki az a hülye, aki szabadnapon ilyen korán kel(én).

próbáltam leülni velük beszélni erről, de nem megy egyszerűen.

27/Nő

2022. nov. 1. 17:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, nagy családi ház, elférünk.
2022. nov. 1. 22:06
 14/20 anonim ***** válasza:
26 evesen koltoztem el de kb 18-20 eves korom korul mar oda mentem ahova akartam, nem jelentettem be nekik. Volt robogom, kesobb autom is es azzal siman felmentem pestre egy haveromhoz, maskor elmentem egy csajhoz, volt amikor elmentem valakihez , ott buliztunk es ott aludtam, masnap mentem csak haza.
2022. nov. 2. 02:14
 15/20 tenshi98 ***** válasza:
82%
Nálunk semennyire. Max tanácsot adnak, de nem utasítanak. Tesómmal még otthon élünk, rendszeresen mi is vásárolunk meg adunk haza valamennyi pénzt számlákra, továbbá saját telefonszámláinkat mi fizetjük. Ha megyünk valahova csak kijelentjük hogy hová, kivel és meddig, ha tovább maradunk írunk nekik, hogy ne várjanak vagy hogy később érünk haza. Magánéletünkről önként szoktunk beszélni ha úgy érezzük, ők is néha kérdeznek, de ha olyan a téma, akkor nem mondjuk el, nem problémáznak. Házimunkát felosztjuk egymást között.
2022. nov. 2. 13:36
 16/20 anonim ***** válasza:
28%
Hat valami gaz van, akkor igy jartam, majd biztos szuloknek 24evesen beszamolok arrol, hogy hova megyek. Foleg, hogy pl elmegyek haveromhoz hetvegen, akkor van, hogy felmegyunk Pestre de csak igy spontan, akkor gondolom fel kene hivnom oket, hogy na amugy azt mondtam hogy haveromhoz jottem, de most felmegyunk pestre 😂😂 ha ti kulonkoltoztok akkor is beszamoltok mikor hova mentek nem? Mert ugye akkor is leheg gáz. Jezusom.
2022. nov. 3. 05:54
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én (27/F) nagyszülőkkel élek, ugyan van saját lakásom, de nem volt aki segítsen nekik, így én lettem az eltartó, és oda is költöztem. (4 szobás családi ház) Sajnos már betegek, úgyhogy jóformán nem is megyek sehova, max úgy, hogy 7 után elmegyek, 10-kor haza, a gyógyszereket odaadom, aztán megyek tovább, de legkésőbb éjfélre szinte mindig hazajövök. Kedvem sincs tovább lenni a jelen helyzetben. De mindig szólok, hogy hova mentem, ismerik minden haverom. Amíg nem voltak ennyire lerobbanva, simán voltak bulik, akár reggelig is. Ők is kijöttek enni, aztán mentek be. Idén már nem tartottam semmit, pedig mondták hogy tartsak szülinapot, de nem volt kedvem. Volt egy komolyabb kapcsolatom, csak egyéb okok miatt nem működött, és külön lettünk. De exem is itt lakott.
2022. nov. 5. 20:56
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
Én a család nagy örömére eléggé gyakran járok bulizni, ilyenkor mondom, hogy kivel-hova megyek és hogy kb mikor jövök. Szeretek inkább buli után valaki haveromnál aludni, mert legalább nem keltem fel a családot hajnalban. Amiből konfliktus szokott lenni az pont ez, hogy felkeltem őket, meg hogy másnap alszom délig és nem segítek be aznap semmit másnaposan.
2022. nov. 6. 13:46
 19/20 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem mondod meg, hol vagy, hogy értesítsenek, ha egyikük rosszul van, valami baj történt?!

A család életre szóló felelősség, ha otthon élsz, ha nem.

2022. nov. 15. 10:10
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Miert ha en 3 varossal arabb vagyok akkor eljonnek ertem kocsival hogy figyelj mar anyad rosszul van? Letezik mar telefon is amihez nem igazan kell tudni hogy hol vagyok. Jezusom 😂😂
2022. nov. 15. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!