Mit szólnátok ha a lányotok bejelentené hogy meg szeretné csináltatni az orrát? Lehetőleg minél több választ!
Most ezt nehéz megmondani..nem ismerjük a lányt. Lehet, hogy akkora orra van, hogy emiatt már többször is csúfolták és megkeseríti az életét, utál tükörbe nézni, és nincs önbizalma. Ezesetben feltételek mellett én támogatnám a gyerekem boldogságát.
De ha csak Angelina Jolie akar lenni, megmondanám, hogy majd ha lesz rá pénze,akkor megműtetheti. Neked kell eldöntened, hogy mi a helyes. Reálisan nézd, ne mint a gyerekedet. Te mindenhogy szépnek látod, de talán kívülállóként neked is szemet ütne a szépséghiba. Esetleg kérd ki egy jó barát vagy ismerős véleményét, akiben megbízol..Mondjuk kevés a jóindulatú ember, akitől őszinte választ kaphatsz
Nekem ugyanilyen problémám volt, igaz, nekem nem az orrom formája, hanem az orrsövány-ferdülés okozta görbesége volt a legnagyobb problémám. Emiatt évekig nem mertem fényképezőgép elé állni, mert amit az emberek élőben szinte észre sem vettek (kicsit ferdén tartottam a fejem mindig, hogy ne látszódjon), azt a fénykép úgy kihozta, hogy az ismerősök rendszeresen elhűltek a kép láttán.
22 éves koromra olyan rossz volt a helyzet, hogy az egyik orrlyukamon már nem is kaptam levegőt, így OEP-alapon megműtötték, és a doki volt olyan rendes, hogy a sasorromat is lekanyarította.
Azóta újra bátran merek mosolyogni a kamerába, és nem bújok el a gép elől sem. Hatalmasat dobott az önbecsülésemen a műtét, mert előtte folyton csak az orromon gondolkodtam: hogyan sminkelhetném kisebbre, hogyan vonjam el róla a figyelmet... Borzasztó nagy megkönnyebbülés volt, mikor lekerült róla a kötés, és megláttam, milyen szép kis fitos orrom lett, ami végre illik az arcomhoz is.
Egyszóval ha a lányom meg akarná műttetni az orrát, mellette állnék és támogatnám. Én tudom, milyen borzasztó kisebbrendűség-érzetet kelt egy ronda orr. Egy nőnél pedig nagyon leronthatja az önbizalmat.
Két eset van:
1. "divatból" csinálná: csinálja, ha van rá pénze
2. esztétikai oka vannak (mondjuk ki: ronda): több, mint valószínű, hogy be is szállnék a költségekbe, amennyire a lehetőségeim engedik
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!