Más is van ebben a helyzetben mint én?! A családom nem segít semmiben, ha segítséget kérek, csak megaláznak egytől egyig mind. Érdemes egyáltalán tovább élnem? Mit tennél ha rájönnél hogy a családod szemében semmit nem jeletesz?
Csak én velem bánt el ilyen csúnyán a sors keze, vagy esetleg rajtam kívül is vannak még hasonló helyzetben lévők? Ha segítségre van szükségem, a családom állandóan csak megaláz.
Esküszöm egy vadidegen embertől több segítséget kapok néha.
Rájöttem páréve. Azóta nem érdekelnek.
Évi 2-3x hazamegyek néhány napra a barátok miatt, akkor őket is meglátogatom, de ennyi.
11-es, kétled - ja, mert a büdös életben nem kerültél olyan helyzetbe, ahol a családod felől szó szerint meg is fagyhattál volna.
Én igen. Nem jó érzés rádöbbenni, hgoy azok az emberek, akiknek elvileg segíteni kéne egymást! (és ez visszafelé működött), szrnak a fejedre.
Nem mártírkodtam sohasem - óóóó, a családomban mindenki másnak szokása volt -, mindig próbáltam megoldani a problémáimat, és 1 esetet kivéve sikerült.
Akkor fű alatt utalgattak rá, hogy áh, nem tudnak segíteni. Nem érnek rá, nincsen hely a lakásban ahová mehetnék. Max. 4 hétről lett volna szó!, mert már megvolt a másik albérletem, de annyi gerinc nem volt bennük, hogy nyíltan közöljék, ide nem.
Helyette ilyen-olyan kamuindokot hoztak fel, és hogy oldjam meg.
Megoldottam. Őket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!