Csak engem zavar nagyon hogy gyereknevelésben minden rokon mindent “jobban tud”?
Bátorságba, és nem kevésbe. Az a tuti, hogy a hátuk mögött vitatja meg itt. Így legalább nem kell a szemünkbe néznie.
Én már az elején leszögeztem hogy senkitől nem kell tanács. Mostoha anyám még el is akart jönni hogy ő fürdésse először a kicsit vagy ha nem akarjuk akkor kérjünk meg valakit hogy legyen ott. Tiszta hülyének nézi az embert. Minden gond nélkül fürdettem és láttam el az első naptól kezdve. Ha valamit nem tudtam vagy a nővérem kérdeztem vagy a védőnőt. Szerencsére mindenki felfogta és nem csesztettek állandóan. Sok testvérem volt és a nővérnek is vannak az én lányomnál egy két évvel idősebb fiai. Szóval friss volt a tapasztalatom nekem is. Egyedül anyósom volt az aki nehezen viselte el hogy az anyatejes babámat nem két hónaposan kezdem el hozzá táplálni hanem 6 hónaposan a védőnő tanácsára. Nem értette hogy miért csak ennyi idősen kezdik el újonnan a hozzá táplálást. Akárhányszor jött át mindig megkérdezte hogy
" mostmár adok neki mást is? Mert nem elég a tej"
Ő volt az egyetlen aki nem bírta magát visszafogni sosem. Még terhesen elkezdte mondani hogy ne is vegyék cumit majd és ne is merjem a baba szájába adni mert rászokik. Ennek ellenére vettem neki és ha úgy volt oda is adtam neki, viszont nem volt rá igénye a kicsinek egy idő után. Vagy beszélj velük vagy engedd el a füled mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!