Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem zavar nagyon hogy...

Csak engem zavar nagyon hogy gyereknevelésben minden rokon mindent “jobban tud”?

Figyelt kérdés
Első babánk nem rég született meg, és akárhányszor jön valamelyik rokon látogatni, vagy mi megyünk valahova, állandóan mindenki kéretlenül adja a tanácsokat hogy így kell felöltöztetni, úgy fázni fog, nem kell neki cumi, így tartsd úgy tartsd, pólya kellene neki, így szoptasd stb…miért nem veszik már észre hogy ez nem az ő dolguk? Értem én hogy első gyerek meg minden de azért ha már finoman célzok rá hogy majd mi tudjuk mert mi vagyunk a szülei, akkor se veszik a lapot

2022. okt. 10. 10:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
25%
Na látom, megint idetévedt pár vérproli, akik mindenáron a Kérdezőbe akarnak belekötni:D
2022. okt. 10. 15:20
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Mibe telik neki megmondani hogy ne szoljon bele?
2022. okt. 10. 16:51
 23/28 anonim ***** válasza:
95%
21, és mindig van egy suttyó, aki proliz.
2022. okt. 10. 17:09
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Nevén kell nevezni mindent és mindenkit. :)
2022. okt. 10. 17:18
 25/28 anonim ***** válasza:
69%

Bátorságba, és nem kevésbe. Az a tuti, hogy a hátuk mögött vitatja meg itt. Így legalább nem kell a szemünkbe néznie.

2022. okt. 10. 19:12
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Én mondom nektek az itt és az Emberek kategóriában feltett kérdések legalább 95%-át le lehetne rendezni azzal ha a kérdező elküldené a búsba a másikat és vagy kizárná az életéből.
2022. okt. 10. 20:19
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Utolso, dehat micsoda dolog visszabunkozni, mondjak ok. Hat en meg azt mondom, ha valaki folyamat nyomja a szemet megjegyzeseit, engedtessek mar meg, hogy a masikat idegesitse. En pl olyan vagyok, hogyha folyton beszologatnak, es nem tudom elkerulni az illetot, mondjuk 1-2 alkalmat elnezek neki, gondolvan biztos nem ugy gondolta, de sokadjara mar en is beszolok egyet. Nem tudom itt mit gondolnak sokan, hogy nem lesz valszreakcio a genyo beszolasokra?? Nem mindenki tudja elengedni a fule mellett.
2022. okt. 10. 23:24
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Én már az elején leszögeztem hogy senkitől nem kell tanács. Mostoha anyám még el is akart jönni hogy ő fürdésse először a kicsit vagy ha nem akarjuk akkor kérjünk meg valakit hogy legyen ott. Tiszta hülyének nézi az embert. Minden gond nélkül fürdettem és láttam el az első naptól kezdve. Ha valamit nem tudtam vagy a nővérem kérdeztem vagy a védőnőt. Szerencsére mindenki felfogta és nem csesztettek állandóan. Sok testvérem volt és a nővérnek is vannak az én lányomnál egy két évvel idősebb fiai. Szóval friss volt a tapasztalatom nekem is. Egyedül anyósom volt az aki nehezen viselte el hogy az anyatejes babámat nem két hónaposan kezdem el hozzá táplálni hanem 6 hónaposan a védőnő tanácsára. Nem értette hogy miért csak ennyi idősen kezdik el újonnan a hozzá táplálást. Akárhányszor jött át mindig megkérdezte hogy

" mostmár adok neki mást is? Mert nem elég a tej"

Ő volt az egyetlen aki nem bírta magát visszafogni sosem. Még terhesen elkezdte mondani hogy ne is vegyék cumit majd és ne is merjem a baba szájába adni mert rászokik. Ennek ellenére vettem neki és ha úgy volt oda is adtam neki, viszont nem volt rá igénye a kicsinek egy idő után. Vagy beszélj velük vagy engedd el a füled mellett.

2022. okt. 17. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!