Nagyapám ideköltözött hozzánk, a családi életünk felfordult, és senki nem ért meg?
Nagyapám verte a családot, anyámnak el kellett költözni, mert már tarthatatlan volt, hogy terrorba tartotta őt. Amikor elköltözött, ő lett a rossz, anyám húga meg a jókislány, akinek utána mindent volt szabad csinálni.
Na ez a jó kislány most a nyakunkba varrta a nagyapámat, így nekünk kell vele együttélni. De ez lehetetlen. Folyton beszól, megjegyzéseket tesz, a szüleim szerint el kell engednem a fülem mellett, de nem tudom. Már semmit nem csinálok, bemegyek a szobámba és ki se jövök, meg se szólalok, de úgy is belémköt. Bemutattam a barátomat tegnap, mert a névnapomat ünnepeltük. És ott is állandóan előtte is beszólogatott, hogyha összeköltözünk, akkor majd a párom sírni fog, mert kibírhatatlan vagyok, stb.
"Na ez a jó kislány most a nyakunkba varrta a nagyapámat"
Nem ő varrta a nyakatokba, anyád volt olyan hülye, hogy befogadta. Tanulj a dologból, és legyél okosabb.
milyen férfiak élnek a családban? Én tudok olyan családról, ahol a saját lányát terrorizáló apát péppé verte a lány férje..azóta béke van, csend, nincs beszólás.
...igaz, az öreg kerekesszékben ül, beszélni nem tud, csak pépeset eszik, és gondozó jár hozzá...
Mindezt három év fogházzal díjazta a bíróság. A fiatalember szerint bőven megérte.
Szóval elkapni az öreget, megszorongatni a zacskóját, de rendesen. Béke lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!