Normális, hogy a 22 éves lányomnak még sosem volt barátja és nem is törekszik emiatt különösebben?
Érdekes ez a gyakori, 2 napja meg egy "lány" írt ki a kérdést hogy a szülei nem hagyják békén mikor lesz már egy barátja, egyébként már sok alkalmija volt csak szülei nem tudnak róla.
Szóval, manapság a lányok 99% már nem szűz 22 évesen mégha sosem volt is barátjuk, alkalmira rendkivül nyitottak, szóval ilyen téren már valószinűleg a te lányodnak is van tapasztalata csak nem tudtok róla
Juuuj, anyám rólam is meg van győződve, hogy soha nem volt senkim, sőt soha nem érdekelt senki, így lassan húsz évesen. Aztán csak mi ketten nem vagyunk olyan nexusban, hogy ezt megosszam vele. Olyan kapcsolatom meg nem volt, akit be lehetett volna mutatni.
Az van, hogy a lányod valószínűleg elfoglalt+introvertált. Esetleg nem keresi tudatosan a kapcsolatot, ha jön jön, ha nem nem. Én is így vagyok ezzel. Nem erőltetem a keresgélést, mert annak mindig kínos vége van. Nálam speciel olyan is volt, akit tanulás közben ismertem meg a könyvtárban. Simán lehet, hogy így fut bele valakibe.
Annak örülj, hogy a tanulás jobban leköti.
Egyébként meg kitudja.. lehet volt már pár alkalmi/rövid távú kapcsolata, csak te nem tudsz róla. Szerintem elég felnőtt már ahhoz, hogy eldöntse mit szeretne és mikor :)
Az nem ebbe a kategóriába tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!