1/15 A kérdező kommentje:
éves* lemaradt az s betű, elnézést kérek.
2022. szept. 25. 01:56
2/15 anonim válasza:
40 körül. De szerintem már nincs is ez, hogy agglegény, ahogy vénlány sincs már. Nem is baj ez.
4/15 anonim válasza:
Én 36 vagyok, engem már annak hívnak.
7/15 anonim válasza:
Ilyen kifejezést még használ valaki? Azt hittem, már legalább 40-50 éve kihalt ez a fogalom!
8/15 anonim válasza:
szerintem egy 30as éveiben járó férfi mèg nem számít agglegénynek... 40 fölött inkább, de hát a mai világban még 60 évesen is megtalálhatja vki élete párját ítélkezés nélkül:) (és nem a sugardaddykre meg a pénzéért szerelmes lányokra gondolok 😀)
9/15 anonim válasza:
Olyan 35-40 felett. Szokták még használni ezt a kifejezést, nem értem mi a gond vele. A vénlány sokkal pejoratívabb, azzal valóban csak régi regényekben találkozom.
10/15 anonim válasza:
Nem használjuk már régóta ezt a szót, de a mai világban olyan 35-40 felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!