Csak a drága ajándék számít?
Jelenleg 3-an élünk egy fizetésből a covid miatt.
Ma felhívtam anyámat, hogy milyen kis apróságnak örülne az öcsém karácsonyra.
Gondoltam veszek az új lakásába valamit.
Kaptam az ötleteket...türkiz szőnyeg, ne műanyag nyelű serpenyő stb.
Elmentem hát a gyerekemmel ikeába.
Néztem a szőnyegeket...türkiz csak pici volt. Felhívtam anyámat, hogy kisebb méretű szőnyeg van türkiz, sajnos ami nagyobb azt jelenleg nem tudom kifizetni. Erre hallom felháborodottan apám ordítását. ,,Akkor ne vegyen neki semmit bazdmeg, úgysem fogja feltenni öcsém,,
Amit serpenyőt mondtak sajnos jelenlegi helyzetben nem tudom megvenni. (16 ezer Ft).
Csak állok az ikeában és nézek magam elé, nézem a gyermekem..és nem sok tartotta, hogy ne bőgjem el magam.
Ja, hogy te vagy az, aki törölted a szülőnek szánt ajándékos kérdést, mert nagyon nem olyan válaszok jöttek, melyek tetszettek volna.
Nem az a baj, hogy nincs pénzed. Még csak az sem, hogy sóher vagy és irigy. A legnagyobb baj az, hogy magaddal sem vagy őszinte.
A műanyag serpenyőnyelet meg dugd fel a s..be, de csakis miután jól átforrósodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!