Hogyan történnek nálatok a láthatások?
Az én páromnak is van gyermeke. Első alkalommal a láthatás közepe felé felugrottam pár percre mert "otthagytam valami fontosat", bemutatkoztam, vittem neki egy szelet csokit, amit szeret, majd mentem a dolgomra.
Utána akkor futottunk össze mikor fagyizni voltak, ettem velük egy gombócot majd mentem.
Következő alkalommal a párom megkérdezte a kislányát szeretné-e ha átmennék, vagy csináljunk együtt valamit. Akkor még nem szerette volna így hanyagoltuk.
Mindig mikor ment, küldtem neki egy csokit. Pá alkalom után mikor felmentem már ő kérte hogy maradjak kicsit.
Türelmesnek kell lenni, nem rá akaszkodni, nem jópofizni. Ha azt mondja nem szeretne ott, akkor megérteni, és más programot csinálni.
Hetes, nagyon vicces vagy. Apám 36 éve él együtt közös gyerek ás hivatalos papír nélkül a pótanyámmal. Nyilván 36 éve nem is kéne, hogy találkozzak vele... :D
Nálunk elég hamar új párra találtak a szüleim, és mindkettejüknél a kezdetektől az volt a normális, hogy együtt vagyunk hármasban a láthatások 90%-ában, illetve ugynez a nevelőapám hozott gyerekeivel is.
Mi a parommal aprilis vegen jottunk ossze, es augusztusban koltoztem hozza, addig nem voltam ott minden lathatason. Neha csinaltunk kozos programot, de nem eroltettem magamat ra a gyerekre. A kisfiu akkor volt 5 eves. Azota mar eltelt 2 es fel ev, apas hetvegen van, hogy elmegyek mashova, mert programom van, nem vagyunk osszenove.
Ezeket az elvalt anyakat viszont nem ertem. 6 eve vannak kulon, nem volt kozod a valasukhoz. Mi bajuk van az uj kapcsolatokkal? Hiszen eggyel tobb ember, aki szeretheti a gyerekuket, az miert gond? Senki nem akar potanyat jatszani, nem kene ettol tartani.
Kedves kérdező! Egy kicsit félreértetted a 7. válaszomat.
Ameddig sem házasok nem vagytok, sem közös gyereketek nincs, addig jobb, ha nem vagy ott a láthatáson, mert nincs közöd a családhoz.
De ha összeházasodtok, vagy lesz közös gyerek, akár házasság nélkül is, akkor már lesz közöd a családhoz,ott lehetsz, ha te is akarod és a gyerek is. Így már érted?
De arra vigyázz, hogy a láthatás a gyerekről és az apjáról szól, nem harmadik személyről, tehát ne erőltesd rájuk magad, csak akkor legyél ott, ha a gyerek is akarja, így nem lesz konfliktus. Ha nem akar veled találkozni a gyerek, akkor szervezz magadnak külön programot a láthatás idejére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!