Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá apát, hogy...

Hogy vegyem rá apát, hogy adja el a régi, 10 éve forgalomból kivont autónkat?

Figyelt kérdés

Egy 1995-ös, 1.8-as benzines Renault Lagunáról van szó, amit átalakítottak gázüzeművé (LPG), de túl sokba került volna a műszaki vizsga + szervízdíj, így ideiglenesen leparkolták a ház mellé egy féltető alá. Az idő során lekerült róla a rendszámtábla is.

Mivel francia autó, tele van elektronikai hibával, emellett a fogyasztása is nagyon magas, az LPG rendszerre ráférne egy csere, de az ára miatt ez sem érné meg. A féltető alatti részt fatárolónak használjuk, amit az autó miatt nehéz megközelíteni.

A családnak van egy másik, takarékosabb, kényelmesebb autója, megbízhatóbb és nincs szükségünk egy másik járműre. Többe kerülne rendbe hozatni, mint amennyit ér

Minél többet áll, annál többet veszít a még megmaradt értékéből. A családunk kissé szűkösen jön ki pénzügyileg, ráadásul így, hogy megvan a Renault, a másik autóval nem tudunk fedett helyre parkolni.

2022. szept. 15. 23:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%

Aki azt mondja H nem kapna semmit az autoert az téved. Hasonló cipőben jártunk, az autó motorhibas volt stb, drágább lett volna a szerviz, mintha veszünk egy új használtat. Bontón gondolkoztunk, de a család túlságosan ragaszkodott érzelmileg az autóhoz, így senkinek nem volt szíve vagohidra küldeni. Gondolom ismeritek ezt az érzést, első kocsi volt. 🥺🥺🥺

Találtunk egy cigány palit, aki egyébként nagyon jól leinformalhato volt és elvitte a kocsit 100ezerert. Szóval nem kell egyből azt mondani, hogy semmit sem ér. A mi autónk isnfrancia volt, elvileg lfszt sem ért, megia megvették. Egyébként azóta forgalomba állították, szóval... :D

Ha lesz időm, elokeresem a pasas elérhetőségét, valahol a 9. Kerületben van a cége.

2022. szept. 16. 08:44
 12/20 anonim ***** válasza:
85%

Az az autó ténylegesen nem ér semmit. Ettől függetlenül én is inkább megszabadulnék tőle.

"Aki azt mondja H nem kapna semmit az autoert az téved. Hasonló cipőben jártunk, az autó motorhibas volt stb, drágább lett volna a szerviz, mintha veszünk egy új használtat."

Ha jól értem 10 éve gyakorlatilag ott rohad a kérdezőéknél az autó. Teljesen más az, amikor van egy napi használatból éppen kiesett, motorhibás, de attól eltekintve funkcionáló autód.

2022. szept. 16. 09:27
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

Én csak azt nem értem, miért kellene rávenni?

Férjemnek is van egy 1989es golf az udvaron. Első autója volt. Autószerelő, azon tanult mindent kb. Elemeire szétszedte összerakta anno.

Patika állapotban eladta úgy 10 éve.

3 éve megtalálta az ország másik felén hirdetésben. Megvette.

(Mondanom sem kell, leélték, motorhibás, semmit nem vigyáztak rajta. Kicsit már rohad. Szóval nem az az utcára járós autó. 3 éve megvette. Azóta ott áll.

De nekem eszem ágába se lenne még csak megkérdezni sem, hogy mit akar vele kezdeni, adja el...

Az ővé. Számára érték, hiába nekem csak egy fostalicska. Én így hívom.

2022. szept. 16. 11:19
 14/20 anonim ***** válasza:
17%
Kossz a lepontozast :D 7 évet rohadt a garázsban.
2022. szept. 16. 11:43
 15/20 anonim ***** válasza:
8%
Csak irigyek, mert te kaptál érte pénzt, mert élelmes vagy. Tipikus szánalmas magyar mentalitás, mindenkit lehuzni, aki jobban járt. Részemről ment a zöld és nem bánnám, ha megirnad privatban, hogy ki ez és mi a cég neve. Köszi előre is. :)
2022. szept. 16. 11:46
 16/20 anonim ***** válasza:
16%

Lszrom hogy irigyek, gyakorin ez a divat, ezek ilyenek, már megszoktam amúgy. Az első valasz egy krva kérdés, ami nem is tartozik senkire a kérdezőn kívül meg is fel van pontozva xD megy a privi és sok sikert

(Egyébként annyira szr volt a kocsink, hogy az utolsó szerelő annyira megsajnalt minket, hogy nem kért érte pénzt, O sem tudott vele mit kezdeni... Ennyit az "funkcionáló autóról", Mr. Mindent tudok)

2022. szept. 16. 11:56
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Egyszerűbb elbontani.
2022. szept. 16. 13:29
 18/20 anonim ***** válasza:
78%

"(Egyébként annyira szr volt a kocsink, hogy az utolsó szerelő annyira megsajnalt minket, hogy nem kért érte pénzt, O sem tudott vele mit kezdeni... Ennyit az "funkcionáló autóról", Mr. Mindent tudok)"

Te nagyon egyszerű s..ggfej, hadd hívjam fel a figyelmedet arra, hogy ez egy fórum. Ha valamit nem mondasz el, akkor nem tudjuk telepátiával kivenni az infót a fejedből. Nem hisztizni kéne, hanem mondjuk megtanulni kommunikálni és nem egyből nekiállni személyeskedni a másikkal, aki hozzá mert szólni ahhoz a fennkölt, végtelen igazsághoz, amit lepötyögtél a szentséges ujjaiddal, te mamlasz :)

Nagyon örülök neki, hogy eladtad, de őszintén hidd el, hogy lesz..rom. Egy 10 éve a susnyásban rohadó autó árán nem csorbít semmit az, ha áll még pár hónapot.

2022. szept. 16. 14:07
 19/20 anonim ***** válasza:
73%

"Találtunk egy cigány palit, aki......elvitte a kocsit 100ezerert"

A valóság pedig ez:

Azóta minden héten visszajön a népes családjával, és mindig újabb tízezreket követelnek mert arra hivatkozik, hogy mindig valami elromlik...

...és ez már évek óta megy így...

2022. szept. 16. 20:45
 20/20 anonymousreview60 ***** válasza:
44%
#13: Akkor érdemes lenne újra rendbehoznia, nem?
2022. szept. 17. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!