Milyen emlék jut eszedbe először erről a szóról: kivételezés? (Családi vonatkozásban)
Nekem a volt férjemmel és a pipikéjével való első közös összejövetel a legerősebb emlék.
Nem éppen ért szépen a házasságunk véget, és a válás is ehhez mérten zajlott. Megcsalt és felcsinálta a szeretőjét. A gyerekünk születésnapját közösen ünnepeltük. Nagyon fájt azt látni, hogy amit nekem sose adott meg, szeretetet, figyelmet, odaadást, azt a ribijének megadja. Nekem még mások előtt sem adta meg ezt, képmutatásból sem.
Nagyanyámnál, nagynénémnél én voltam a favorit. Engem vittek mindenhova, megvettek nekem mindent. Unokatesóimat és az öcsémet mindig kevesebbre nézték nálam, amit én gyakran ki is használtam.
Aztán megszületett nagynéném gyereke, és ahogy ők mondták régen: kiestem a kosárból. Onnantól mindig ő volt nézve. Én meg mentem le a süllyesztőbe a többi közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!