Mindent, meddig kell elviselni ha valaki instabil, depressziòs?
Nem depressziós ez, csak kamuzik, hogy manipuláljon.
Ez egy semmirevaló, lehúzó parazita.
Run!!!
Tönkre fogsz menni a játékszenvedélyében.
Manipulál rendesen téged önsajnálattal.
Nálam ez a hozzáállásától függ. Amíg látom, hogy küzd és minden követ megmozgat, addig én is küzdenék vele. Ha egy igénytelen szarkupac, akit még befizetni sem lehet egy szakemberhez, aki kicsit helyreteszi a fejét, akkor én is integetnék neki.
Nem azzal van a baj, ha valaki büdös, hanem azzal, ha nem akar megmosakodni.
A lelki betegség is olyan, mint a testszag... Körüllengi az embert és megkeseríti a körülötte élők életét is. Igénytelenség hagyni elhatalmasodni és elbagatelizálni.
Ha valaki, én megértem, milyen a depresszió, benne voltam nyakig, éltem ébresztőórákkal kialakított rutin mentén, mert sajátom, amit természetes könnyedséggel tudtam volna tartani, nem volt. Aludtam át napokat, koplaltam át napokat, bőgtem buszon, szőnyegen, mentem ólomsúllyal munkába, rettegtem attól, hogy elveszítek mindent és mindenkit és erőtlenül, de harcoltam ellene. Aki erre nem képes, az nem áll készen arra, hogy kimásszon abból a gödörből, amiből kimászni csak ő tud, de másokat könnyedén bele tud rántani akaratuk ellenére.
Elhagyni valakit, mert mentális beteg, hátráltathatja a gyógyulását és triggerelhet is nagyobb mélypontokat, de semmiképp sem tudom hibáztatni az illetőt. Aki túl akar lenni ezen, az túllesz rajta nehezített pályán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!